Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    Vinterbröllop 2012-2013

    Min brudklänning har varit klar sen i april :)
    Även min m2b blev klar i början av augusti med sin klädsel.
    Jag har faktiskt allt under kontroll. Postade inbjudningskorten idag, även hindersprövningen och efternamnsbyte.
    Fick hem min beställning från Clas Ohlssons idag ! :D Jätte Kartong ! Beställt hem massa lysen och odlingsväv :)

    Festhäftet är så gott som klar och bordsplaceringen, + kort. Fotografmöte har vi haft och en bukett till fotorna är klar :p

    Har egentligen bara stora poster kvar att betala, Mat, alkohol, hyran, ringar, och minibuss :)

  • Pekkiisch4

    Jag ska också ha en cape, :) har en som syr upp en i ylle, med fluff på armar och krage :)

  • Pekkiisch4
    LyckligaBruden skrev 2012-08-22 09:29:56 följande:
    Jag har också funderat på vad man ska ha på sig sen efter kyrkan, och en cape var en bra idé, visste inte ens vad det var innan jag kollade upp det Drömmer

    Undra om man kan hyra såna, känns lite over the top att köpa en som aldrig kommer användas sen igen, räcker med att klänningen bara kommer hänga i klädkammaren resten av livet sen haha.
    Många bröllopsbutiker har såna dem hyr ut ;D bara att gå och höra. Jag däremot har så långt till en bröllopsbutik och de som är närmast fick jag så dåligt bemötande i att vi gör en egen :)
  • Pekkiisch4

    om du gifter dig på nyår skulle jag vänta in kanske 1-2 veckan i september :) Det är ju ingen brådska så för er del. Eller panik med den ;D

  • Pekkiisch4

    Idag har svaren börjat trilla in på inbjudningarna :) Men som jag trodde och tur är väl det, att jag ränkande med fler gäster än vad vi bjuder då folk frågar om respektive som är ganska så ny i deras förhållande osv. Men som jag sagt att sker det någon förändring i deras förhållande måste jag veta det fort ;D

  • Pekkiisch4
    Fremm skrev 2012-08-22 22:14:07 följande:
    Okej tack, nu är de utskrivna i alla fall så får vi vänta lite till med att posta dem men när beställer man nytt körkort och sånt?
    Det var en bra fråga, måste kolla upp. Dels för att min m2b har sådär överdrivet mycket bevis som måste ändras namn på, Fast det hade jag också haft om jag bytt namn så spelar ju ingen roll :p Vi kör lastbil. Men körkort/ pass tar väl ungefär bara en vecka och få hem ?
  • Pekkiisch4

    En uppgift i körkortet har ändrats
    Transportstyrelsen skickar dig automatiskt en ansökningsblankett (grundhandling) för förnyelse av körkortet om du till exempel byter namn eller personnummer eller om körkortet inte längre visar rätt behörighet.


    Om Transportstyrelsen har beslutat om förlängning av din högre behörighet (C, CE, D, DE), ska den nya giltighetstiden föras in på körkortet. Du får automatiskt en ansökningsblankett (grundhandling) när Transportstyrelsen har beviljat din ansökan.


     


    www.korkortsportalen.se/jag-har-korkort/fornyelse/

  • Pekkiisch4
    Fremm skrev 2012-08-29 20:03:23 följande:
    Här kommer en bildkavalkad på min klänning beställd från Jenjenhouse. Jag är supernöjd!! Päls"sjal", skor och väska är oxå därifrån. Det enda minuset va att klänningen är en aning förstor ändå beställde jag en mindre stl eftersom jag ämnar gå ner några kilo till innan dagen D. Nu har min m2b dragit åt snörningen så mkt som han har kunnat och ändå hade jag velat dra åt mer men det är väl inget en sömmerska inte kan fixa antar jag. Funderar oxå lite på kjolen, med högklackat och underkjol blir det täckande undre tyglagret kortare än det övre skira lagret, är det något som stör er? Vad tycker ni annars? :D

     




     


     


     


     


     


    Du behöver absolut inte gå ner i vikt !! Super snygg ! passar dig väldigt bra !
  • Pekkiisch4
    Minuz skrev 2012-08-29 23:14:00 följande:
    Hehe............. detta är klänning nr 5, 4 hänger redan här hemma. *S*
    Du och dina klänningar ;) riktigt erfaren snart ;) förresten, snart kan du starta en bröllopsbutik i köpingen ;)
  • Pekkiisch4
    Minuz skrev 2012-08-30 08:11:25 följande:
    haha............... det vore något!
    Ja, absolut ! ;) jag ser ju häldre en mindre butik i mönsterås, ;) än den som är i kalmar, eller så är det bara jag som fått dåligt bemötande, haha. Tur att nätet finns ibland ;)
  • Pekkiisch4

    Pekkiisch - 12 dec 2012 Oskarshamn
    Minuz - 1 dec 2012, Mönsterås
    Smulan8118 - 29 dec 2012 Linköping
    Fremm - 31 dec 2012 Småland

  • Pekkiisch4

    Idag har jag gjort klart alla festhäftena och varit och bokat frsör och sminkös ! ska ha möte den 1 okt, spännande !! :)

    Wow vilken klänning Minuz !! iofs har jag tyckt att alla du har beställt hem varit fina, men det hä är en sån jag hade kunnat tänka mig ! :)

Svar på tråden Vinterbröllop 2012-2013