• aviman

    Ang. undersökningen om Bröllopstorget

    Heeej alla brudar och brudgummar!

    Jag vill verkligen uppmana om att delta i undersökningen som ploppar upp vid inloggning på bröllopstorget, och i slutet där man kan fylla i egna kommentarer eller tips och råd; snälla! - Skriv om sökfunktionen!
    Den behöver verkligen förbättras! Då kommer den här sidan vara till ännu större hjälp för alla blivande brudar och brudgummar!

    Hoppas ni håller med!

    /Längtar efter bättre sökfunktion
     


  • Svar på tråden Ang. undersökningen om Bröllopstorget
  • aviman
    Forumvärd skrev 2012-08-30 09:42:39 följande:
    Vad är det som du vill förbättra?
    Vad saknas och vad är bra?
    Möjlighet att välja att söka på författare, datum på startad tråd, nyckelord i tråden m.m. Bättre sökträffar, och datum på trådarna som dyker upp i resultatlistan. Oftast när jag jag sökt på trådar eller ord så är datumen i formaten 0000-07-05 eller liknande, och då kan det vara trådar från 2005 så det gör det väääldigt svårt att försöka hitta en aktuell tråd som tappats bort bland alla sidor.

    Eller om blivande brudar har frågor, så behöver de inte starta en tråd om exakt samma ämne hela tiden utan de kan söka först, leta efter svar - hittar de inte så kan de starta en ny tråd. Mycket enklare att hålla ordning och hålla igång aktuella trådar då skulle jag tro.

    Det som är bra med sökfunktionen just nu, är att det finns en sökfunktion.
  • aviman
    Krystal skrev 2012-08-30 22:03:25 följande:
    Sökfunktionen..som sagt. För när det är lättare då att hitta trådar via Google än att söka på sidan direkt, så måste det vara något tokigt...
Svar på tråden Ang. undersökningen om Bröllopstorget