• Äldre 22 Apr 16:34
  89484 visningar
  694 svar
  694
  89484

  linköpingsbrudar 2013

  Jag har en anteckningsbok som jag skriver allt i annars kommer jag inte ro i land detta bröllop. 

  Sen har jag börjat på gästbeskrivningarna men jag  tycker det är jättesvårt, helst på sambons sida som jag inte vet så mycke om. Men jag har ett bra jobb där jag är själv mesta tiden och då går jag och klura. Sen gäller det att jag kommer ihåg det tills jag kommer hemSkrattande .

  Imorgon kommer prästen hem så då får jag lite koll på det här med själva vigselakten. 

 • Äldre 22 Apr 17:26

  Jag hade möte med toastmade förra lördagen och det hjälpte mig jättemycket. Hon gifte sig för fyra år sen så hon har koll och är lite som jag och vill ha koll på allt.

  Sen har jag fixat med namn byte och hindersprövning nu bara vänta på att få tillbaka papprena eller vad man nu får tilbaka.

  Måste säga att planeringskalendern på denna sida är kanon, verkligen bra hjälpmedel. 

 • Äldre 28 Apr 15:04

  Heobea va kul att du hade en lyckad möhippa! Det verkar som dina vänner känner dig väldigt bra.
  Och då kanske det inte gör så mycke att man har blykepa dagen efterGlad 

 • Äldre 30 Apr 16:30

  Min tärna får 500 kr och handla kläder för sen bjuder jag henne på manikyr. Vi åker samtidigt och fixar våra naglar.
  Bestman får fluga och strumpor, toastmadam en fin bjällra som vi ska gravera. Sen är bestman och toastmadam gifta och bor i Norrköping så dom får även sova på hotell efter bröllopet. 

 • Äldre 6 May 19:54

  Tooie- Kul att din möhippa också blev lyckad.

  Jag hoppas verkligen att jag också får en möhippa. Tror faktiskt att jag skulle bli lite besviken om jag inte får någon.

  Idag var jag ute i Vårdsberg kyrka och skulle kolla läget. Hade sån tur att vaktmästaren var där så jag fick se den invändigt också. Vilken känsla det var att veta att om två månader går jag där brudklädd!

  Sen vill ju våran präst att vi ska vara en halvtimme innan vigseln så jag hoppas att församlingshemmet är ledigt för då fick vi vara där.

  Har ni haft vigselsamtal än? 

 • Äldre 7 May 20:20

  Bestman har tagit kontakt med mig och jag har skickat iväg kontaktuppgifter till honom så sambon kommer att få svensexa.
  Jag tror min tärna fixar men om jag inte märkt något i början av juni så får jag fråga sambon om han skickat något till tärnan. 

 • Äldre 14 May 18:59

  Varit hos systerdottern och blivit provsminkad och testat håruppsättning. Har fått en inköpslista vad som behövs kompetteras i min sminklåda och sen ska jag permanenta mig innan den 18 juni då vi ska träffas och göra genrep på sminkning och håret.

  Nu har jag också kört iväg sambon till vår chafför för att se vad vi får för bil och om han kan vara med oss medans vi fotas, vigs och väntar på brudskålen.

  Skrev en låång lista som måste göras innan 1 juni. Suck det är nu man skulle vilja ha massa energi och insperation. 

 • Äldre 20 May 16:31

  Vilken roliga svensexa du har haft! Kul att dom lyckades pricka in allt det du tycker om att göra  Skrattande

 • Äldre 29 May 20:35

  Idag var jag och handla lakarn på IKEA så nu är allt till dukningen klar.

  Annars så är vi väldigt i fas med allt som ska göras och det är riktigt skönt. Nu är det bara tre dagar kvar innan sista osnings dag. Det slutade på ca 37 personer, väntar svar från fyra.

  Tooie- Lycka till på lördag! 

 • Äldre 30 May 16:47

  Jag beställde våra på maxi. Vi gifter oss om en månad och dom hade en sommartårta med jordgubbar vilket jag tyckte passa. Sen hade dom även den tårtställningen jag ville ha och det var rätt peng på det.

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013
Logga in
Bli medlem