• jannovich

    linköpingsbrudar 2013

    2 timmar kvar till vigsel. Ett barn sover, ett tittar på bumbibjörnarna. Den blivande mannen fixar lite och jag datar. Ja, alla förbereder sig på olika sätt Skrattande

  • jannovich

    Dagen var fantastisk, på alla sätt och vis! Lycka till nu alla ni andra som har ert roliga kvar Skrattande Ska se om jag kan lägga in nån bild sen när vi har fått några. 

    amerika: Jag bara måste rekommendera Linda på Hårateljén. Hon gjorde min uppsättning i lördags och jag är så sjukt nöjd över det hela. Kan lägga in bild på det också när bilderna kommer. Mitt kostade 1300 kr, var väl där ca 1,5 timme.  

  • jannovich
    malli716 skrev 2013-03-25 13:20:23 följande:
    Låter som ni haft en underbar. Jag har en liten fråga dock. Är det så att ni bor på parkgatan 3? Såg lite jippo där på en balkong i helgen där lägenhetsinehavarna troligen gift sig under lördagen och tänkte på er =)
    Nej, det var inte vi Skrattande
  • jannovich

    Ja vi sitter här med 12 grå lakan från Ellos.. bra när barnen får magsjuka kanske ...

  • jannovich
    AnnSofieS skrev 2013-04-05 20:38:33 följande:
    Problemet är att han inte är duktig på nåt. Nä nu var jag elak. Han lagar min bil, hämtar mig om bilen stannat och ibland startar han diskmaskinen. 

    Jag frågar honom också om tex sånger och vi har kommit så lång att solosångerna är klara. Sen har jag bett honom att funderar över tex psalmer men det händer liksom inte. Inte så kul att behöva tjata heller.
    Men om jag frågar honom om tex vilken caketoper så kommer han med ärliga svar.

    Urch va gnällig jag är ikväll!!! Hmm börjar jag stressa redan 4 månader innan??? 
    Om det lugnar dig lite så bestämde vi psalmer typ 1,5 vecka innan bröllopet. Förstår ditt dilemma men det lönar sig nog inte heller att tjata, blir nog bara motsatt effekt då. Har dock inget bra tips på hur du ska få igång honom ...
  • jannovich

    Här kommer två bilder (ni får visst vrida huvet för att se den ena). Första är frisyr framifrån plus att jag har blivit sminkad och andra är helt enkelt frisyren bakifrån. Inte världens bästa bilder men jag försökte ta nåt själv innan klänningen kom på. Vi har inte fått ordning på våra "riktiga" bilder än men jag hoppas detta duger!



  • jannovich
    AnnSofieS skrev 2013-04-09 20:33:35 följande:
    Vilken underbar klänning och jag älskar färgen Glad
    Tack, blev väldans nöjd själv! Och tyget är köpt på panduro av alla ställen, trodde inte det var där jag skulle hitta tyget till min bröllopsklänning Skrattande
  • jannovich

    Tack alla!

    amerika: Jag betalade 1300 kr, tror hon höll på ca 1,5 timme. Jag tog inte smink där men det var för att vi hade ett annat datum först och då kunde inte min frisör så då hann jag boka smink på bodyshop. Annars hade jag sminkat mig där också.

     
    Heobea: Jag tyckte det fungerade bra! Vi var 48 vuxna och 14 barn. Placerade honnörsbordet så vi satt vända mot scenen och sen tre längor med bord ut från honnörsbordet (12 bord allt som allt). Presentbordet hamnade i hörnet borta vid "balkongdörren" (längs med scenkanten). Nedanför scenen hade vi dryckesbord och sen "bar". Gästboken hamnade på ett litet bord precis utanför köket, mittemot toaletterna. Fast jag tror den flyttade på sig lite efter att barn hade hittat den :)

    På scenen hade vi musikutrustning och bakom det bygget hade vi en madrass och en liten skärm+dator där det visades film för barnen. Vid minglet innan middagen hade min pappa och ena syster ordnat med en aktivitet på ovanvåningen och det fungerade bra. Barnen kunde springa runt alla borden och jag störde mig inte ett dugg på det. Fråga marjasinus, han var gäst :)

    Efter middagen placerade vi om borden lite så vi fick ett dansgolv. Det sa bara swosch så var det gjort, jag hann aldrig med själv :)

    Kan inte komma på nåt jag saknade eller som blev överflödigt. Allt blev bättre än jag trott och jag är supernöjd. För oss funkade lokalen jättebra!

    När gifter ni er nu igen?

  • jannovich

    Mikrofon ja, det hade jag glömt bort! Det var ju faktiskt inte helt dumt, kanske nåt att tänka på heobea. 

  • jannovich

    Angående mat så kan jag rekommendera kockduon. Bra service och god mat! 

  • jannovich
    Marjasinus skrev 2013-05-04 13:26:25 följande:
    Min sambo blev f ö precis kidnappad av Jannovich. Hoppas hon får en toppendag :)
    Jag hade en toppendag iallafall och nu är huvudvärken borta! Skrattande
  • jannovich
    Tooie skrev 2013-05-31 19:16:45 följande:
    tror inte man kan ha mer otur.. jag ligger i sängen och har diaree och kräks...  och jag gifter mig om 20 timmar. fy fan så ledsen jag är.. :(
    Nejfy! Hoppas hoppas hoppas verkligen du kryar på dig tillräckligt till imorgon! Det är ju din stora dag!!
  • jannovich
    Linda895 skrev 2013-06-24 20:58:02 följande:
    Gör alla en provfotografering innan bröllopet? det har inte ens slagit mig att göra
    Nä vi gjorde inte och det gick bra ändå Skrattande
Svar på tråden linköpingsbrudar 2013