• jannovich

    linköpingsbrudar 2013

    tovemaja skrev 2013-01-05 09:42:15 följande:
    Hej!
    Hoppar in här efter att i förrgår beställt klänning samt valt ut ring. Gifter mig 13/7-13, bra datum tycker jag! Vi kommer att gifta oss borgerligt på Kullagården mellan Linköping och Motala kommun... festen hålls antingen i partytält i trädgården eller på ett B&B som finns på gården.

    En fråga, har ALLA två ringar? Jag tänkte först inte ha ring alls men kom sedan på att det är kul som minne... men 2 känns overkill för mig som inte har mycket smycken. Vi har ingen ring nu, tänkte skaffa en var till bröllopet. Men alla jag berättat för tycker det är såååå konstigt att inte ha 2 ringar :)

    I år är vårt år!
    Vi har inte heller några ringar nu, även om det kanske mest beror på att vi är lite sega. Tror nog att det bara blir en ring för mig med, så du är inte ensam :) 
  • jannovich
    fru S 12 skrev 2013-01-09 20:34:00 följande:

    Tänkte åxå försöka hinna till nya bröllopsbutiken på torsdag :)


    Är det ngn som har tänkt boka makeup till den stora dagen? Var? Pris?


     


    Bokat bodyshop, 500 kr. Ingår en provsminkning!
  • jannovich
    MissAdelaide skrev 2013-01-12 14:20:10 följande:
    Gifter mig i maj i Linköping. Snälla tipsa om en frisör som kan göra håret för ett rimligt pris.

    När min kompis gifte sig förra sommaren betalade hon 2500 kr för en frisyr och det är helt sjukt pris tycker jag.

    Kram
    Jag ska göra på Hårateljén (www.jagvillblisnygg.se). Tror det skulle kosta 900kr/timmen om jag minns rätt. Jag klipper mig där vanligtvis och är alltid nöjd så jag är övertygad om att jag kommer bli lika nöjd med en uppsättning!

    Klänning för 13 000!! Shit, jag som tycker min på 1500 kostade mycket Flört
  • jannovich

    Igår var vi på en blomsterbutik inne i stan och jag fick en smärre chock. 1500 kr och uppåt för en bukett som vissnar. Aldrig i livet tänkte jag. Nån vidare hjälp fick vi inte heller, det var inte en florist med tankar och förslag direkt. Jag frågade min mamma om hon kunde tänka sig att binda bukett istället och hon sa ja!

    Idag var jag på blomsterlandet för att köpa lite dekorationsgrejer och precis innan jag skulle betala haffade jag en i personalen för att fråga  om dom hade en särskilt tejp, det tog 20 minuter. Jag fick se tejp, andra hållare, hon tipsade om vad jag kunde ha i buketten, vad jag skulle tänka på när jag ska binda den själv osv osv osv. Snacka om serviceminded! Och visst, hon hoppas nog på att jag kommer köpa blommorna där.. och vet ni, det kommer jag :) 

  • jannovich

    Då var konsultation för hår och smink bokat, ring beställd och klänningen har börjat sys. Hoppsan, om några dagar är det visst bara en månad kvar ...

  • jannovich

    Marjasinus: Blir spännande att titta i brevlådan imorrn då Skrattande

  • jannovich
    AnnSofieS skrev 2013-02-20 20:24:34 följande:
    Va roligt och spännande Glad
    Känns lite galet faktiskt Glad
  • jannovich
    malli716 skrev 2013-02-21 12:34:08 följande:
    NU har jag ääääntligen kunnat logga in igen! Det är så roligt att följa er och dessutom att utefter hur era planeringar fortskrider känna att vi är i fas....eller inte med en del grejer. Jag har tillexempel ingen frisör eller makeup bokad eller köpt någon klänning ännu. Jag har verkligen INGEN frisör som jag känner till och gått kontinuerligt hos och känner förtroende för. Tips???
    Linda på Hårateljén ska göra mitt hår. Jag klipper mig där vanligtvis och är alltid nöjd (oavsett om det är Linda eller Viktoria som klipper). Jag har ju aldrig gjort nån uppsättning där men jag litar helt och fullt på att det kommer bli toppen!
  • jannovich
    Marjasinus skrev 2013-03-15 09:45:59 följande:
    Vi har en liten paus, februari/mars hade vi häcken full med saker så jag är glad att vi hann få ut inbjudningarna innan dess. 5 personer har OSA:t redan varav en sade nej så vi fick ut en inbjudan till en på kanske-listan också..

     Just nu är jag mest orolig för att min dotter ska ha smittat ned Jannovich barn inför hennes bröllop om 8 dagar...
    Sålänge ingen får magsjuka är jag nöjd Flört 
Svar på tråden linköpingsbrudar 2013