• amerika

    linköpingsbrudar 2013

    Hej brudar,

    Oxå Linköpingsbrud, ska inte gifta mig förrän 2014 men behöver tips på frisör!! Hittills vad jag kunnat se i tråden (har kanske missat någon) har det nämnts Studio Leander, Madeleine på Zigges, Jill på the Look samt Hårateljén.

    Jag har inte varit trogen någon frisör de senaste 5 åren så jag vet verkligen ingenting om vem som är duktig eller inte!! Jag ska bara ha en håruppsättning, ingen slöja, utan hårsmycken/blommor. Ingen sminkning heller så det är ju inte hel brudklädsel.

    Ge mig massor med tips, tack snälla snälla snälla!!!! 

  • amerika
    jannovich skrev 2013-03-25 12:58:14 följande:
    Dagen var fantastisk, på alla sätt och vis! Lycka till nu alla ni andra som har ert roliga kvar Skrattande Ska se om jag kan lägga in nån bild sen när vi har fått några. 

    amerika: Jag bara måste rekommendera Linda på Hårateljén. Hon gjorde min uppsättning i lördags och jag är så sjukt nöjd över det hela. Kan lägga in bild på det också när bilderna kommer. Mitt kostade 1300 kr, var väl där ca 1,5 timme.  
    GRATTIS till att börja med - så härligt att du är nöjd, hoppas hela er dag var bra!!

    Tack för tipset om Hårateljén! Just den salongen var den jag var mest nyfiken på...

    Ska bli kul att se bilder sen från din stira dag!!
  • amerika
    Jannovich: så fin du var!! Får man fråga vad du betalade för håruppsättningen på Hårateljén? Gjorde de sminket oxå och hur lång tid tog det?

    Ni andra Linköpingsbrudar, vad får ni betala för era frisyrer? Gärna pris utan sminkning.

    Jag har inte en jäkla aning om vilken frisör jag ska använda mig av och jag ska bara ha uppsättning, inget löshår, ingen slöja/krona, bara en tygblomma och ingen sminkning. Förstår inte riktigt hur det kan skilja flera hundra i pris på en bruduppsättning och en baluppsättning, men det är ju jag det....
  • amerika
    Marjasinus skrev 2013-04-11 21:21:39 följande:
    Pratade med vår vigselförättare idag och hon sade att "vid vigslar utanför stadshuset så utgår det ett arvode på 500kr som jag brukar få i ett kuvert". Det måste ju vara rent struntprat eller hur? Dom får ju sin ersättning ifrån Länsstyrelsen och man ska bara betala reseersättning.

    Hon som verkade så bra - nu vette katten. 500 kronor är inte så mkt i sammanhanget men jag vill inte betala svart för det.
    Jag tror att det t o m står på Linköpings kommuns hemsida att för vigslar utanför Stadshuset får man räkna med att betala "reseersättning", typ.

    Vilken VF är det? Om hon nu var trevlig... Tar gärna emot tips!
  • amerika
    Marjasinus skrev 2013-04-12 18:19:29 följande:
    Jag skickar namnet i ett privat meddelande - nu när jag gastat om svarta pengar vill jag inte hänga ut namnet publikt, då hamnar det väl i corren och vi blir utan vigselförrättare.
    hehe tack!!
  • amerika

    Grattis till alla nyblivna äkta par i Linköping! Härligt att läsa om er lycka och hur nöjda ni blev!! SkrattandeHjärta{#emotions_dlg.flower}Skål 

    Hoppas vi 2014-brudpar får en lika livaktig tråd som ni här har haft! 

  • amerika
    Marjasinus skrev 2013-07-10 10:11:50 följande:
    Hej, tänkte bjuda på lite bilder :)
    Vi försökte verkligen njuta av allting, både av att pynta festlokalen och sedan av själva bröllopsdagen och jag tycker vi lyckades helt okej. Det var skitskoj att äntligen få sätta igång och sen tyckte jag vi lyckades vara gäster på bröllopet och låta de som hade ansvar sköta det. Våra tostmastrar var kanon och sen var det massa andra personer om hjälpte till :) Vi åkte på bröllopsresa direkt efteråt och på resan satt jag och var alldeles gråtmild över hur bra allt hade gått och hur glad jag var över att vi har så fina vänner och familj. 
    Vilka fina bilder!! Härlig känsla att känna att man har så många bra nära och kära omkring sig Glad

    De där stubbarna som tårtorna stod på, är det några man skulle kunna få köpa/hyra av er?
  • amerika
    Marjasinus skrev 2013-07-10 19:18:52 följande:
    De ligger på gärstad återvinningscentral tyvärr...
    Aha, det var ju synd....
Svar på tråden linköpingsbrudar 2013