• Vitsippa

    linköpingsbrudar 2013

    Hej tjejer! Bor i Borensberg men får jag hoppa in här ändå? ;)

    Vi har precis bestämt oss för att gifta oss nästa år :) Förmodligen 1 juni så vi har inte så jättegott om tid direkt. Har preliminärbokat lokal nere i Rimforsa (M2B är därifrån) men inte bokat kyrka ännu. Känner mig lite smått stressad redan, det är så himla mycket att ordna med och jag vet inte var jag ska börja :) Kul att läsa om era planer och hur långt ni kommit.

  • Vitsippa
    fru S 12 skrev 2012-11-09 19:25:13 följande:

    Vi har heller inte kommit så mkt längre vitsippa! och första juni är tanken för oss åxå :)


    Tooie, vilken tid ska ni gifta er i stjärnorps kyrka, v verkar ha samma dag :)


    Estrella skrev 2012-11-09 21:36:02 följande:

    Hej på er Linköpingsbrudar! Får det plats en till? Vi är också lite sent ute och förmodligen blir det den 1 juni här med! :) Imorgon ska vi titta på två lokaler Bjärka Säby Magasin och Slattefors magasin (som dock var upptaget den 1 juni... :( ). Är det någon av er som har kollat in Gula Paviljongen? Jag vet att de har bröllopsfester där, men kan inte hitta några kontaktuppgifter på nätet.


     


    Vad roligt att vi är flera som gifter sig samma datum :)

    Idag har vi varit och tittat på lokalen och det känns riktigt bra! Precis som jag tänkt mig. Det finns boende för alla gäster och inga andra i närheten som man kan råka störa med musiken ;) Vi ska inte ha ett så stort bröllop, ca 45 gäster blir det nog.

    Har ni andra börjat fundera på mat? Laga själv, catera eller är ni på lokal där ni köper maten ifrån?
     
  • Vitsippa

    Nu har vi bokat kyrka den 1 juni, det blev Oppeby kyrka utanför Rimforsa :)

    Har beslutsångest ang mat. Vi hade tänkt buffé men så får jag infall att jag trots allt vill ha tre-rätters med servering. Lokalen blev så otroligt mycket billigare än beräknat plus att mina föräldrar kom med överraskningen att de ska sponsra så kanske kan man lägga lite mer på maten... Samtidigt så tycker jag själv inte att det är maten man minns från bröllop utan roliga tal och festen. Kanske lägga slantarna på liveband istället?! Hur ska ni andra göra med mat och musik?

  • Vitsippa

    Som antingen in- eller utgångsmarch ska vi ha "Rid över skog" av Björn Isfält (Ronja-sången). Sen kommer vi ev ha  "You'll never walk alone" också, eftersom m2b är Liverpoolnörd ;) Men vi får se, vi är öppna för förslag så det är ju jättebra med alla tips här :)

  • Vitsippa

    Nu har det hänt lite grejer här Glad Klänning är beställd ( var i alla butiker som finns men köpte från Festyran till slut), vi har bokat maten, frisör och skickat inbjudningarna. Sminkning ska en av mina tärnor fixa och en kompis som är fotograf ska fota. Nu är det verkligen på riktigt! Skrattande

  • Vitsippa

    Nu har vi också kommit en bit, bara en månad kvar nu :) 
    Har varit och pratat med toastmastern och efter det känns allt bättre. Festhäftet är klart från min sida med gästbeskrivningar och så (resten ska toasten och en tärna göra). Tårta är provsmakat men där ska vi göra lite revideringar. Vad har ni för smak på er tårta?

    Klänningen har kommit och är provad med skor. Saknar dock underkläder och hårsmycken. På fredag ska jag till frisören och diskutera frisyren, och till kyrkan och prata med prästen.
    Det som strular just nu är hundvakt och övernattning för vår del, men det löser sig nog. 

    Ja, nu är det ju allt bra nära alltså... Wiiiieeuuu! Skrattande 

  • Vitsippa

    Min möhippa var i lördags! Bland de roligast dagar jag haft Det ringde på dörren på morgonen när jag åt frukost och utanför stod en utspökad cykel med en påse kläder och ett kuvert med instruktioner. Fick cykla runt och hämta lite mer instruktioner på byn och hamnade tillslut vid en träningslokal där alla vännerna stod. Dagen innehöll linedance med instruktör, spa med hamam, picknick vid sjön, musikinspelning i studio, middag på restaurang och sen avslutades det på Harrys Hade såååå himla roligt och blev alldeles rörd över vad mina vänner ansträngt sig.  För min skull liksom... 
    Nu bara 10 dagar kvar. Man kan liksom se väderprognosen för bröllopsdagen nu. Tjohooo! 

  • Vitsippa
    Marjasinus skrev 2013-05-22 22:32:10 följande:
    Ser dom bra ut? Vädret är vårt största orosmoln tror jag, vi ska ha utomhusvigsel...
    Det växlar väldigt, SMHI verkar inte kunna bestämma sig. Det ser iaf ut att bli uppehåll, än så länge.
  • Vitsippa

    Nu är vi gifta! Blev en helt fantastisk dag från början till slut, trots att det regnade när vi klev ut ur kyrkan. Festen blev hejdundrande, precis som vi önskat. Är så nöjd och glad med allt. Men vad ska man göra nu då?

    Nävars, vi åker till Kreta på fredag så vi ska väl försöka andas ut lite.

    BTW, har jag nu 40 Knoppa-lakan till salu om någon är intresserad Och 40 gröna band att knyta om som rosetter. 

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013