• tovemaja

    linköpingsbrudar 2013

    Hej!
    Hoppar in här efter att i förrgår beställt klänning samt valt ut ring. Gifter mig 13/7-13, bra datum tycker jag! Vi kommer att gifta oss borgerligt på Kullagården mellan Linköping och Motala kommun... festen hålls antingen i partytält i trädgården eller på ett B&B som finns på gården.

    En fråga, har ALLA två ringar? Jag tänkte först inte ha ring alls men kom sedan på att det är kul som minne... men 2 känns overkill för mig som inte har mycket smycken. Vi har ingen ring nu, tänkte skaffa en var till bröllopet. Men alla jag berättat för tycker det är såååå konstigt att inte ha 2 ringar :)

    I år är vårt år!

  • tovemaja

    tack snälla för att du delar med dig om vad du tänker. Är vanligtvis ingen som brukar bry mig mycket om vad andra har för sig men fått så många kommentarer på att det är "fel". Det var JAG som friade, jag valde att göra det utan ringar för att jag vet att J inte ville ha någon och för att det inte var viktigt för mig... och nu vill vi båda ha varsinn ring som minne även om vi kanske inte använder dem dagligen! Är Det någon av er andra brudar som valt vigselförättare? Om ni gifter er borgerligt alltså? Jag har haft kontakt med en Randå Löfén men är lite tveksam...

  • tovemaja
    jannovich skrev 2013-01-05 20:21:45 följande:
    Vi har inte heller några ringar nu, även om det kanske mest beror på att vi är lite sega. Tror nog att det bara blir en ring för mig med, så du är inte ensam :) 
    Va bra då! Har hittat "min" ring på Hallbergs i Gränden, Shcalin-ring i vittguld (tråk-vanligt, jag vet!) med en liten, liten gnistrande diamant... känns JAG. J bryr sig inte så mycket, det känns som han inte kommer välja något förrän juni-juli.

    Tooie, jättesvårt att bedöma hur klänningen ser ut när kortet är så nära och man inte ser slutet av klänningen tycker jag. Men mitt råd är - gå på magkänslan! Känns det rätt så är det rätt! Är själv superspänd då jag beställt en klänning jag sett på nätet.. kort kommer om någon vecka när den förhoppningsvis anlänt.

    Vart går era bröllopsresor? Är det någon annan som reser iväg först i december-januari?
  • tovemaja

    Vill visa min klänning nu när ni andra visar fina klänningar och ringar! Beställt min på nätet och inte fått den än, då ska ni få se MIG i den, modell är jag då rakt inte.. men tänkte fräsa till denna enkla Tove-klänning med något fräsigt hårsmycke i färg och färdglada skor. Jag ställde frågan om bröllopsresa förut för att jag själv och J är inne på typ Barbados nästa december... men det är så fasligt dyrt :)


  • tovemaja
    Limba skrev 2013-01-09 22:11:33 följande:
    Hej brudar!!

    Kanske flyttar från sthlm till Linköpin innan bröllopet, vet inte ett smack om Linköping så har ni lust att tipsa om kyrkor och festlokaler,herrgård,slott eller liknande?
    Vore tacksamt.  
    Hej Limba!
    Är inte från Linköping utan inflyttad, men efter att bott här i 7 år har jag några tips på lager i alla fall!
    Bjärka-Säby är klassikern, slottsmiljö, vacker natur osv. mycket bra rykte och man måste vara ute i väldigt god tid för att gifta sig där.. har man bara vigsel där och fest på bygdegård i närheten är det självklart lättare.

    Närmare Linkan är Kaga kyrka populär, bygdegården där är också bra. Vreta Kloster k:a har jag hört ska vara fin men har ingen personlig erfarenhet. Vadstena likaså... Gula paviljongen i Folkets park är supercharmig om än lite sliten.. vet inte hur det ser ut där nu med allt byggande på G.. men med gamla Linköping bara runt knyten kan det också vara en fin miljö för bröllop... då snackar vi RIKTIGT centralt!

    Lycka till!
  • tovemaja

    Hej igen gänget!
    Härligt med klänningen Tooie! Är avunsjuk, har inte fått min än och jag vill så gärna att den ska kännas 100% från början! Ang skor tänker jag ha 2 olika då jag planerar att dansa massor på bröllopet och inte bli hindrad av onda fötter. Så ett par lätta och platta tygskor till dansandet, men ett par fräsiga högklackade under vigseln och ev. middagen. Ska fundera ut bra färg bara.

    Så var det ringen IGEN. Var HELT inne på en ring i vitguld med en gnistrande liten stan mitt i från Schalins... men efter att ha läst en del trådar här om titanringar samt efter att ha fått upp ögonen för att man kan ha andra färger än gud/silver blir det nu helt matchande ringar för mig och J. Around White med blått spår www.titanringar-web-butik.com/product.html/around-white

    J ska ha samma men helt utan briljanter. Blått är J för mig.. vindsurfing, kitesurfing , wakeboard osv osv.. alltid detta vatten! Han blev helt kär i ringen också så det känns toppenbra! Jag ska börja med en slät och sedan ska vi gamensamt varje bröllopsdag lägga in en ny sten.. ett sätt att uppmärksamma dagen. Så glad! Beställning sker i kväll.

    GLAD

  • tovemaja

    så kul! Jag åker till Rom i Februari, v.8... dock ingen bröllopsresa. Är tredje gången på tre år jag åker dit. Najs stad! Bröllopsresan för oss går till Barbados i December. I Juli står bröllopet...

  • tovemaja

    Håller med Ann Sofie, det är lite segt! Dock kommer inbjudningskorten i veckan så då är det igång igen!

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013