Inlägg från: Brudivinter2012 |Visa alla inlägg
  • Brudivinter2012

    linköpingsbrudar 2013

    Jag har panik, ni måste hjälpa mig!

    Jag och min blivande ska vigas borgerligt men har ingenstans att vigas nu. Vi skulle vigar på slottet men jag tyckte inte att rummet där vigslar brukar hållas var fint så nu vill vi hitta ett annat rum/en anna lokal så fort som möjligt.

    Har ni tips?

    Jag känner inte till Linköping så bra, så var kan man vigas?

     

  • Brudivinter2012
    jannovich skrev 2012-11-24 10:30:43 följande:
    Någon av er som måste fixa ljudanläggning själva, dvs det finns inte i lokalen? Tips, i sådanafall? 
    Ja!

    Peter från Ljud och Ljus har bra priser.

    www.ljudochljusservice.se/gallery_10.html

    Vi tog paket Medium med två förstärkare.

    Han kommer dessutom och levererar varorna, ställer in dem, visar hur de funkar och sedan hämtar dem igen för endast 300kr. Superbra! 
  • Brudivinter2012
    lordoz skrev 2012-11-29 21:13:08 följande:
    Precis vart du vill.. Utomhus? Vid ån? Eller vid er festlokal? Vi vill kunna erbjuda våra gäster en lyxig sittplats och dessutom vigas inför alla våra gäster (och inte ett par som man får i rådhuset här i Norrköping), så vi har kollat med biograferna här i stan.. både SF och de andra mindre... Sådana finns ju med.. Men så är vi filmfanatiker.. så det kanske inte passar alla...
    Åh, tack vad snällt!

    Coolt att vigas i en biosalong! Fick ni det? Jag vet inte ens om jag vågar vigas inför alla gäster, jag hade varit så nervös att jag har kräkts. Haha, nä kanske inte.. men jag vill nog ha vigseln liten. Och jag vet att min blivande verkligen vill ha den liten.. :)

    Vi har pratat med personalen till festlokalen och de skulle hjälpa oss ordna så att vi kan ha vigseln där. Så det blir bra ändå.. Jag tror till och med att det kommer att bli bättre. Visst, det hade varit kul att vigas på slottet men nu blir det en finare vigsel istället.  
  • Brudivinter2012

    Kul att ni ger tips till ingångsmarch.. vi har inte heller bestämt oss men tror det blir den där klassiska brudmarchen.. Wagners Bridal march.. 

    Vi har en som ska sjunga True Colors med ett piano komp.. Men tänkte att sången ska spelas efter att vi sagt ja och kysst varandra.

    En annan fråga - ska ni ge er partner en morgongåva och i så fall - vad ska ni ge?

     

  • Brudivinter2012
    Heobea skrev 2012-12-15 11:51:40 följande:
    Här har vi en större kris! Vår fotograf är gravid!!!!!!!! Hon ska ha bara nån vecka efter vårt bröllop! Vad fan gör vi nu? Drar oss ur och försöker hitta en annan fotograf? Hoppas att vår fotograf kan knipa bra och att hon orkar fotografera gravid? Gah! Gah!
    Åh nej!

    Jo, jag hade nog skaffat en ny fotograf. Din fotograf kommer säkert att göra sitt bästa men för säkerhetsskull hade jag nog kontaktat en annan. Det är ju väldigt vanligt att man föder för tidigt nu för tiden. När gifter ni er?

    Vi hade en fotograf som vi är himla nöjd med.. om du vill kan du kontakta henne om priser och så. 

    Annelie heter hon. Du kan nå henne på
    anneli.von.cederwald@gmail.com 
  • Brudivinter2012
    Melissa1 skrev 2012-12-22 18:36:45 följande:
    Nu är vigselringen beställd!!! Hurra!!
    Woohoo vad kul!
    Melissa1 skrev 2012-12-17 11:09:22 följande:
    Hej alla! Hur långt efter bröllopet kan man åka på en s.k.a smekmånad. Som det ser ut nu så har vi inte tid att åka direkt efter bröllopet och kanske inte på höst/vintern - 13 heller då mannen ska börja på ny utbildning och jag måste då gå upp i jobbtimmar så vi vill ev åka sommaren -14. Alltså ett år senare, inte kan det vara ok att kalla det smekmånad då eller? 
    Vi har samma "problem". Vi kan absolut inte åka förrän tidigast juni och de två länder vi bestämt oss för att välja mellan har regn och storm-säsong under sommaren så då måste vi antingen välja ett annat resmål eller vänta ett helt år. Och då är det inte längre en bröllopsresa.. utan en vanlig resa.. känns det som. Eventuellt kan man åka på en mindre resa nu till påsk eller något och sen tar vi den större resan till jul. Så blir det en för-bröllopsresa och en "ett års äktenskaps-resa".. 
     
  • Brudivinter2012
    Tooie skrev 2012-12-25 14:02:20 följande:
     Såhär ser våra inbjudningar ut! Vad tycker ni? några synpunkter? 
    Åh! De är superfina! Och väldigt romantiska! :)
  • Brudivinter2012
    Heobea skrev 2012-12-27 13:06:46 följande:
    Lutar definitivt åt en ny fotograf! Fan, jag som var så nöjd över att ha hittat en som till ett bra pris tar fina bilder.
    Brudvinter, har hon  någon hemsida? Eller har du några bilder som hon tagit som du kan tänka dig att visa?
    Jag har inte fått bilderna än men jag fick några sneakpeak-bilder medan hon håller på och fixa de andra. Tyvärr har hon ingen hemsida än så länge. Du kan också maila henne och be och få se några bilder hon tagit vid olika sammanhang.

    Här är några från min stora dag:












     
  • Brudivinter2012

    Heobea -

    Dessa är ju de vi tog utomhus. Sen har hon tagit bilder under festen och så också. Men de har jag inte fått än som sagt. Vet dock att hon har fler bilder från andra bröllop så tycker att du kan chansa och maila henne :)

    Hon var även underbar när jag var stressad och hon pratade med lugn ton om att det är lungt och att vi hade gott om tid på oss. När jag frös erbjöd hon sina varma gosiga vantar och när jag hade panik gav hon mig en lugnande blick. Haha. 

    Åh! Håller en tumme att du hittar någon fotograf som du kan känna dig lugn och nöjd med. Oavsett vem det blir. En som inte är gravid. Haha. Lycka till! Håll oss uppdaterade! 

  • Brudivinter2012
    Burre skrev 2013-01-04 18:03:15 följande:
    Brudivinter2012 - såååå himla vackra ni var! Precis sån stil som jag vill åt, romantiskt och klassiskt vackert! Vart har du köpt dina underkläder? ;)
    Oj, sent svar! Men åh, taack så mycket. Jag blir superglad över din kommentar :). Jag är väldigt nöjd själv, trodde aldrig det kunde bli så bra. 

    Mina underkläder köptes i samma butik som klänningen Hot Couture i Malmö. Men det finns säkert liknande i alla brudklänningsaffärer som säljer underkläder. 
  • Brudivinter2012
    MissAdelaide skrev 2013-01-12 14:20:10 följande:
    Gifter mig i maj i Linköping. Snälla tipsa om en frisör som kan göra håret för ett rimligt pris.

    När min kompis gifte sig förra sommaren betalade hon 2500 kr för en frisyr och det är helt sjukt pris tycker jag.

    Kram
    Madeleine på Zigges frisörsalong (ja jag vet, namnet är inte så lyxigt) i Ikano-huset är väldigt duktig på håruppsättningar! Och hon är flexibel med tider. Hon började kl 9 trots att de öppnar klockan 10 för att jag skulle slippa vara stressad på min dag. 

    De tar betalt per timme och Madeleine arbetare snabbt så min uppsättning blev 700-900 (vet inte exakt eftersom jag köpte shampoo och balsam också). 

    Rekomenderar! =D 
Svar på tråden linköpingsbrudar 2013