• Stike

    linköpingsbrudar 2013

    Jag gifter mig snart så tillhör inte 2013 men jag ska bli sminkad på face i stan det kostar 650 kr, jag valde festmakeup, det fick jag själv bestämma trots att de vet att jag ska gifta mig. Men då ingår ju inte provtid som det gör med brudmakeup oftast, där ingår i brudmakeupen även att de plockar ögonbrynen. Tror det är runt 1300 för det paketet. Sen har ju makeup store billigt för 500 kr så får man välja produkter för det också!

  • Stike

    Hej blivande brudar. Jag gifte mig igår och måste bara tipsa om lite saker. Jag var superorolig över sminket, att det skulle bli dåligt eller för mkt men jag kunde inte blivit mer nöjd! Jag ville verkligen inte tvätta bort sminket på kvällen! Så jag vill tipsa om Face Stockholm i stan, jag blev sminkad av Anna som är butikschef där. Hon var verkligen lyhörd och duktig. Jag gjorde en festmakeup som kostar 650 kr. Sedan måste jag rekommendera vår fantastiska fotograf Christel Herlitz. Så oerhört duktig och noga och profesionell och super fina bilder, vi fick tjuvkika lite på bilderna :) Lycka till till er alla nästa år!

  • Stike

    Rosie: fotografen vi hade i lördags sparar alla bilder för alltid, så vill man om tex 10 år ha bilder så har hon de kvar.

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013