• AnnSofieS

  linköpingsbrudar 2013

  Här kommeren till. Vi hade först tänkt 2014 men kunde inte vänta så vi kör nästa år =)


  Vi ska åka och titta på två lokaler på måndag. Men tycker det är svårt att hitta en bra lokal där det finns porslin och som inte är jättedyr. Bara lokalen är bokad så kommer vi planera det andra sen.

 • AnnSofieS
  CeciliaX skrev 2012-09-09 18:22:04 följande:
  Hej allihop!
  Hoppar på här också. Inte riktigt från Linköping men ganska nära, bor i Mantorp. Planerar för bröllop i augusti 2013. Spännande!!!
  Kul..jag bor där också.
 • AnnSofieS
  CeciliaX skrev 2012-09-10 08:56:18 följande:
  Spännande! Ursäkta men blir så nyfiken ... Vad tittar ni på för lokaler? Hur går det?
  Vi funderar på Tollstad bygdegård.

  Vi ska titta på Kaga bygdegård. Men är lite sugen på vigseln i Veta kyrka. Men tycker det är svårt och hitta någon bra lokal. vill att gästerna ska kunna ta sig ganska enkelt från festen.


  Hur långt har ni kommit?

 • AnnSofieS
  CeciliaX skrev 2012-09-10 15:21:31 följande:
  Inte så värst långt. Känns lite overkligt att börja när det nästan är ett år kvar. Är höggravid fn och väntar på nedkomst så jag har börjat och fantisera lite och kolla in vad alla andra pysslar med här på bröllopstorget.
  Jättesvårt med lokal. Vi funderar på att hyra en buss för att kunna bortse ifrån transportproblemet.
  Kollade in Kaga nu på nätet, ser jättebra ut och de var ju välutrustade!
  Hur många ska ni bjuda? Catering/fixa eget?
  Tror att vi kom upp i ca 80 inbjudna och funderar på catering, buffe. Pengarna drar lätt iväg bara när man summerar ihop ..

  Inte vi heller. Vi kollade på kaga idag och landeryd gården. Vi tyckte bättre om landerydsgården så det lutar åt det hållet.


  Ja pengarna bara försvinner men vi funderar på buffe och ta det från östensson och sen ha två kökpersonal. Bara vi har lokalen klar så kommer andra sen.


  Lycka till med nedkomsten !

 • AnnSofieS

  Mamma är snäll och ska fråga två av hennes vänninor och jag tror hon skulle ge 1000 kr var tiill dom plus att dom får mat.

 • AnnSofieS

  Det är med frisör känns svårt. Den som ska fixa min make up och brudbukett kan nog tvärr inte fixa mitt hår (ska ha slöja). Sen ska vi fotas i närheten av mantorp så jag vill inte åka in till Linköping.


  Vad har ni funderat på för kyrka? Går själv och funderar på kyrka då jag vet att vi ska vara i Landeryds gården.

 • AnnSofieS

  Landeryd skulle ju vara smidig, men den är redan "förbrukad". Sambon gifte där med sin exfru.


  Jag kommer vara 28 och sambon 45 när vi gifter oss.

 • AnnSofieS

  Pratade med mamma idag och hon sa att det skulle vara en bröllopsmässa i helgen. Nån som vet mer om det? Skulle tydligen stå en annons i corren idag.

 • AnnSofieS

  Har en fundering och se om ni kunde hjälpa mig.


  När hade ni tänkt ha själva vigselakten? Vi kan välja mellan kl 13 eller 15. Sambon tycker kl 15 för då hinner folket äta lunch innan. Men vi hade tänkt avrunda festen runt 24 på natten så jag tycker det känns lite sent med 15. Vill inte att det ska bli stressigt med mat, tårta och dans. Men hinner man med att fixa till sig och fota sig om man tar det kl 13?

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013