• 1700tal

    linköpingsbrudar 2013

    Gifte mig alldeles nyss i Linköping så kan ju tipsa om de ställen vi anlitade.


     


    Hair style som frisör - toppen duktiga! De hjälpe mig även med påklädnad och knäppte typ 700 knappar utan problem (tog sin lilla stund)! 790 kr/timme oavsett om det är brud eller bal. Min tog 3 tim (hade en avancerad uppsättning med slöja).


    Terese på Care för make upen - hon kom till frisören och gjorde allt där. 1200 kr, en timmes konsultation ingår.


     


    Viktors som catering - otroligt nöjda med maten och servicen! De är prisvärda, har vackert och prisvärt porslin och vi fick tillgång till massa glas till den fria baren. Hade 4 serveringspersonal därifrån som enbart jobbar med cateringuppdragen, proffsiga, snabba och effektiva. Patrik, som driver viktors, är oerhört servicemindig, trevlig och flexibel. De bara fixade allt! Vi hyrde även alla linnedukar samt linneservetter från dem. De fixade även med leverans av den stora tårtan i sin bil, utan extra kostnad.


     


    Tårtverkstan - ganska dyr men spaktakulär tårta helt enligt våra öskemål om utseende. Eftersom vi var i ett 1700-talsslott bad vi henne göra samma svarta barockmealjonger på tårtan som vi hade på inbjudningarna och det fixade hon utan problem.


     


    Klänningen och slöjan som jag tillslut bad var från Bröllopshuset - klänningen köpt under våren. En La Sposa nedsatt från 15000 till 10. Annars tycker jag Rafaelas i Norrköping är trevligare att ha att göra med, med Bröllopshuset har betydligt bättre rea.


     


    Alla möbler från Rent a Tent - vi körde på bankettstolarna, verkligen värt det!


     


    Alla blommor (det jag la allt krut på) tog vi från Lundby i Hageby i Norrköping och det gjorde vi rätt i! Herregud, vilken bukett! Blommorna stal showen...


     


    Vill ni veta mer, hojta!


     

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013