Inlägg från: Makeupmyday |Visa alla inlägg
  • Makeupmyday

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Biographic skrev 2012-08-08 18:51:41 följande:
    Hittade klänning idag! Jag ska bara ha den. Tyvärr kostar den 9450.... Jag ringde samvon och berättade priset och till min förvåning sa han "det var väl inte så jättedyrt". Haha. Googlade på den och hittade en amerikansk sida som säljer den för $350?!?! Nåt måste väl vara fel då?

    Bröllopsbutikerna lägger ju på en hel del på priset, så 350 dollar kan nog stämma bra om man köper direkt från återförsäljaren. Jag hittade också en klänning i en butik som låg på 9500 kr, på nätet kunde jag hitta samma klänning för 270 dollar.


    Du vill inte lägga upp en bild på klänningen?

  • Makeupmyday

    Jag har också svårt för det där med namnet. Min m2b har ett väldigt speciellt efternamn, knappt 20 st i hela Sverige med det namnet. Jag har ett jääääättevanligt -sson namn men jag har ju levt med det i 30 år så det är svårt att tänka sig att plötsligt inte heta så mer. Samtidigt vill jag ju inte bara "vara tråkig" och behålla allt som det är idag, man vill ju att det ska märkas att man blev gift! Så lösningen är nog för mig att ta mitt efternamn som mellannamn och hans som efternamn.

  • Makeupmyday

    Ojoj, första gropen i vägen på väg till vårt bröllop, vår toastmadame har just dumpat vår toastmaster! :(

  • Makeupmyday

    Jag gav på förslag i en annan tråd att bara lista datumen på alla för skojs skull, men blev genast hänvisad till datumtråden, men håller med om att den inte känns lika rolig. Blir ju lite mer intimt när det gäller bara en månad och man lär känna varann lite mer.

  • Makeupmyday
    3 augusti

    ¤ Fröken Finemang, Karlstad

    10 augusti


     


    ¤ Makeupmyday, Åland

  • Makeupmyday

    Lally: Jag får höra både och, ibland känner man sig mobbad för att folk skrattar åt att man redan har bestämt vilka rätter man vill ha på middagen typ. Medans andra gånger så blir man tackad av fotografen för att man är ute i så god tid innan.


    Jag vet inte riktigt, det är ju inte många andra händelser som man börjar planera 1 år innan det ska hända. Och andra som har planerat bröllop säger ju att det är ju halva grejen med det hela - planerandet!


    Jag tycker det är jätteroligt att planera bröllop, ägnar nog nån timme per dag åt det. min sambo tycker ju att det är så långt fram så honom försöker jag att inte "tjata ut" med bröllopssnack.


    Jag ska jag även gifta mig på en ort där jag inte bor, då känns det som att det är mer befogat att vara ute i extra god tid ;)

  • Makeupmyday

    Jag har just ikväll suttit på ebay och letat såpbubblor men kommit fram till att det inte blir så mycket billigare med frakten till Sverige ändå!

  • Makeupmyday

    Jag va å köpte min brudklänning idag! Har gått runt med ett löjligt smile hela dagen! :)

  • Makeupmyday
    Maiia81 skrev 2012-08-25 16:44:00 följande:
    Oj vad ni är tidiga med inbjudmningarna!
    Vi hade tänkte skicka ut "Save-the-date" lagom till Alla hjärtans dag. Är vi sen kankse??
    Hur fort man skickar ut Save-The-Date beror nog kanske mest på om man ska ha många långväga gäster på sitt bröllop. Vi skickar STD-kort under september och de "riktiga" inbjudningarna i feb-mars. Har jag tänkt iaf :)
  • Makeupmyday


    En suddig hastigt tagen bild på mig i min älskade brudklänning! :)
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!