Inlägg från: 130810 |Visa alla inlägg
  • 130810

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hej! Skrev tidigare under signaturen "Juni 2014" men nu har vi bestämt oss för att gifta oss den 10:e augusti nästa år istället. Har bokat kyrka och ska titta på lokal idag, hoppas att den är bra   Ska även skicka ut lite sena save the date kort under helgen så jag ska ta en sväng till Panduro i eftermiddag och titta. Min blivande man friade i början av december så det blev snabba puckar men det är bara roligt tycker jag!

  • 130810

    Gifter mig också 10/8 :). Skulle gärna uppdatera lista men det går inte att göra radbyten av ngon konstig anledning?Wardelli: tänkte också gå på mässan, den i Nacka tror jag att det blir.   

  • 130810

    Har bokat lokal, kyrka, fotograf.

    Kommer att ha tema vitt och champagne, har köpt ljuslyktor till borden och material till inbjudningar, festhäften och placeringskort.

    Har skickat save the date kort och beställt brudklänning Glad 

  • 130810
    Elyea skrev 2013-01-17 14:37:27 följande:
    I veckan kom mina klänningar, bröllopsklänningen och "festklänningen" jag ska ha efteråt, så nöjd!!! Bröllopsklänningen behöver någon enstaka justering med axelbanden, men ingenting som inte går att fixa, i övrigt perfekt! Fick även hem skor och tiara :)
    Vad verkligt allt blev!

    Ochl idag har vi varit och tittat på vigselringar, så det bara är att beställa  lite längre fram!!

    Vilken fantatisk känsla! 
    Åhh, vad kul! Har du bild på klänningen (det är så roligt att se)? Glad
  • 130810
    Acire: Var också där men tyckte inte att det var något vidare tyvärr. Var mest fotografer och representanter för lokaler tycker jag.

    Grattis till ringköpet Glad 
  • 130810

    Hoppas att alla ni som gifte er igår hade en underbar dag! Var längesen jag skrev men jag har läst tråden hela tiden. Undrar om det är någon som har samma problem som jag?Gifter mig på lördag och jag har börjat tvivla på min klänning, var på väg att klippa av släpet när jag provade den igår för att det känns opraktiskt och jag känner mig utklädd. Har en kort klänning också som jag ska byta till så det är ju inget problem egentligen men jag känner bara mig osäker på allt nu. Var jättenöjd med min klänning tills jag provade den här om dagen.Har börjat fundera på om jag ska ändra hårfärg och är livrädd för att bryta ihop i kyrkan. Är bara nervös för allt fast allt är planerat perfekt och vi ligger bra till med alla förberedelser. Bara störtgrät här om dagen för att jag kände mig konstig med mitt långa släp. Min blivande man var på svensexa igår och var rätt full när han kom hem och när jag frågade vad de hade gjort sa han att vi kunde prata imorgon för att han var så trött och då blev jag jättearg på honom (varför liksom ) och kunde inte somna om. Har bara sovit 4 timmar inatt och känner mig bara fallfärdig. Känner inte igen mig själv alls. Blir hysterisk och ledsen hela tiden. Har jag blivit en Bridezilla? Snälla säg att det bara är bröllopsnerver!Ha det jättebra tjejer! Skönt att skriva av sig lite  

  • 130810

    Men vad irriterande att det inte blir radbyten... Samma text nedan fast mer lättläst Flört

    Hoppas att alla ni som gifte er igår hade en underbar dag! Var längesen jag skrev men jag har läst tråden hela tiden. Undrar om det är någon som har samma problem som jag?

    Gifter mig på lördag och jag har börjat tvivla på min klänning, var på väg att klippa av släpet när jag provade den igår för att det känns opraktiskt och jag känner mig utklädd. Har en kort klänning också som jag ska byta till så det är ju inget problem egentligen men jag känner bara mig osäker på allt nu. Var jättenöjd med min klänning tills jag provade den här om dagen.

    Har börjat fundera på om jag ska ändra hårfärg och är livrädd för att bryta ihop i kyrkan. Är bara nervös för allt fast allt är planerat perfekt och vi ligger bra till med alla förberedelser. Bara störtgrät här om dagen för att jag kände mig konstig med mitt långa släp. 

    Min blivande man var på svensexa igår och var rätt full när han kom hem och när jag frågade vad de hade gjort sa han att vi kunde prata imorgon för att han var så trött och då blev jag jättearg på honom (varför liksom Obestämd) och kunde inte somna om. Har bara sovit 4 timmar inatt och känner mig bara fallfärdig. Känner inte igen mig själv alls. Blir hysterisk och ledsen hela tiden.

    Har jag blivit en Bridezilla? Snälla säg att det bara är bröllopsnerver!Ha det jättebra tjejer! Skönt att skriva av sig lite Glad
     

  • 130810

    Tack Makeupmyday och Längtansfull! Tror också att det är nerver men det är jobbigt när man känner att man inte kan kontrollera sitt humör. Har ingen matlust heller, mår illa av att tänka på mat Rynkar på näsan

    Känns bra att man inte är ensam iaf även om det är tråkigt att ni känner så också Glad

  • 130810

    Lycka till alla ni som gifter er imorgon! Glöm inte att stanna upp ibland och njuta av stunden för det går så fort.Imorgon har jag varit gift en vecka och bröllopsdagen var magiskt. Allt var perfekt och jag får tårar i ögonen bara av att tänka på det. Bästa dagen någonsin med så mycket kärlek och lycka!    

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!