Inlägg från: Heart80 |Visa alla inlägg
  • Heart80

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vi har valt vitt och grönt som temafärget, känns rent och fräscht tycker vi

    I helgen var vi och bokade kläder till männen och sönerna. För egen del är min klänning klar sedan ett tag och nu tittade tärnorna ut vad de gillade och beställningen blir om ca 1½ månad.
    Vi uppfattar, de personer som vi varit i kontakt med, att de vill att man beställer i god tid innan sommaren. Verkar verkligen som att det mesta stänger hela juli och delar av augusti.
    Å andra sidan passar det oss bra i och med att vi gillar att planera samt att det är skönt att bocka av "listan" så man verkligen kan ta semester sen.

    Save the datekorten skickade vi i kombination med nyårshälsning, var ett stort hjärta ritat i sanden med våra namn och datum i. Ritade i sanden på Kuba när vi var där över jul på vår förlovningsresa. Det var väldigt många som verkligen uppskattade att få reda på datumet redan nu.

    31/8 i Örebro är det som gäller för oss Hjärta

  • Heart80

    Så himla ärligt att följa alla i denna tråd! Vi har varit och kollat på tärnklänningar och har bokat in ett datum till för att slutligen bestämma oss. Lyckligtvis har tärnorna verkligen samma smak, så det är inga stora bekymmer. Vid samma tillfälle var de tre männen med och provade ut sina kläder som nu är beställda. Jöses så snygga de blev! Letar just nu efter prisvärda näbbkläder åt mina söner. Vi har beställt plastornger till samtliga killar (min blivande, två marskalkar och mina två söner), men ännu inte hittat vart vi ska köpa kläderna till sönerna. Det kostar iaf lika mycket att hyra som att köpa, hoppas att kunna få ett par hundringar för dem efteråt. Någon som har några tips? Blommorna börjar kännas underkonroll. Floristen fick fria händer från mig inom vårt färgtema. Däremot hade mannen en hel del åsikter så hon anpassade sig väl efter hans tankar. Vi gillar verkligen hennes förslg och kommer att köra på det. Provsmakningen på det festplatsen är bokad till mars. Känns riktigt bra att ha den gjord innan inbjudningarna går ut så att vi är helt säkra på att de uppfyller våra önskemål. Vi passade på att skicka ut save the datekorten som en nyårshälsning så nu vet alla om bröllopet vilket känns jätteroligt! Jag knåpar okcså på en bröllopshemsida som vi ska hänvisa till i inbjudningarna. VÄldigt enkelt att använda sidor som redan har allt färdigt egentligen, bar att lägga till bilder och text. Passar bra för en sån som mig som inte kan webdesigne Jag letar även efter gröna hårnålar eller hårsmycke som är med gröna pärlor. Någno som har några bra sidor? Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

  • Heart80

    Deede: vi valde "minbrollopssajt punkt se" det finns säkert många fler.

    Vi ska på bröllopsmässan här i Örebro om ett par veckor. Tror att vi kan mötas av samma känsla som er men det känns rätt mysigt ändå tycker vi. Hoppas ni kände på samma sätt  

  • Heart80

    Idag har vi beställt inbjudningskorten från calligraphen, vi kör på mon amour rakt igenom.


    Vi besätmde oss tidigt för at tlägga pengar på att köpa alla trycksaker från tryckeri. Passade även på att beställa med sådant som vi ska sätta ihop själva, tex såpbubblor, lite askar och sånt. Det ges mängdrabatt så det blev billigast att göra det redan nu.


    Som jag skrivit förut har jag varit gift en gång tidigare och vet vilket stort jobb som ligger i att göra alla trycksaker själv. Men är man två eller flera, har tiden och tycker om det så är det säkert billigare och egentligen roligare.


     


     

  • Heart80

    Idag kom våra inbjudningskort!! Så himla pirrigt.
    Vi satt hela familjen runt paketet och småkillarna var lika pirriga som vi.


    Vi är verkligen jättenöjda. Så himla härligt att det närmar sig.


    200 dagar kvar!!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!