Inlägg från: Sofia82 |Visa alla inlägg
  • Sofia82

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Jag tänkte ansluta mig till den här tråden. Vårt bröllop går av stapeln 17/8 2013 :)

  • Sofia82

    Fröken finemang:


    Vad tråkigt att du känner dig stressad över ekonomin runt bröllopet. Hoppas att du kommer få ett jobb och det lättar för er!


    Nu vet jag ju inte riktigt vad för arrangemang ni tänkt er, så tankarna nedan blir generella, men jag hoppas de kan vara till hjälp.


    Tankar kring det hela är i övrigt: Om ni inte skickat inbjudningskorten än, så kanske ni kan överväga att ha kuvertavgift? Då blir inte middagen så betungande. Betalbar är ju också vanligt och inget man tycker är konstigt som gäst. Det klart att man kan skära ner antalet gäster också, men överväg de andra alternativen med.Spara porto kan man göra genom att be släkt och vänner dela ut inbjudningar till de andra gästerna osv.. det finns många öppningar för att spara.


    I övrigt finns det kasnke personer i er omgivning som kan hjälpa till på olika sätt? Någon väninna kanske kan fixa ditt hår, finns dekorationsmaterial att låna av någon, bekanta kan hjälpa till i köket, osv. Försök tänka igenom hur ni kan göra saker så billigt som möjligt. Jag tror det kan vara bra att involvera närmsta släkten och vännerna i planeringen. De förstår ju säkert er situation och kan och vill hjälpa till med sina färdigheter och kontakter.


    Hoppas det löser sig på bästa sätt för er på eran dag!

  • Sofia82

    Bra att du landat lite. Håller med dig. Humöret går upp och ner :)Och.. som du säger: Det viktigaste är ju ringarna!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!