Inlägg från: Erika83 |Visa alla inlägg
  • Erika83

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hej! Jag hoppar med in på denna tråden.... Kommer att gifta mig den 17/8 med min sambo sedan 10 år tillbaka. Ska beställa inbjudningskort nu i veckan och sedan ska vi skicka ut dem i februari. Maten har vi börjat fundera på och fotograf ska med bokas, har inte någon än bara... Lokal och kyrka är med bokade och klara. Vad har jag missat som måste göras redan nu?

  • Erika83
    Pandy skrev 2013-01-07 21:43:07 följande:
    Kul med en till som gifter sig efter lång tid... Vi blev ett par för 11 år sedan. =)
    Ja det är synd att säg att vi haft bråttom... Flört
  • Erika83
    Poppee skrev 2013-01-08 12:43:17 följande:
    Tror vi har hittat en cateringfirma nu iaf så de känns skönt. Någon mer skånebrud här?

    Skånebrud här! Kristianstad. :)
  • Erika83
    Augusti13 skrev 2013-01-08 15:23:43 följande:
    OBS - läs gärna med glimten i ögat :DNågon fler än mig som känner att det sticker till lite så fort någon skriver att de har valt samma datum? Haha! Alltså, vi har valt att gifta oss 10 augusti, och värje gång någon annan skriver att de ska gifta sig då så känns det lite konstigt. Det är ju VÅRT datum! ;) Vad gäller inbjudningar tänker jag att våra skickas ut i april/tidigt maj med OSA typ 1:a juni. Vi har ju redan skickat Save the Dates, så det är ingen brådis med inbjudningarna :)

    Jag håller med. Hoppar med till lite varje gång någon skriver att de ska gifta sig 17/8. ;)
  • Erika83
    Fröken Finemang skrev 2013-01-08 23:00:02 följande:
    Finns nog en senare versiona av denna datumlista, men hittade den inte nu!3 augusti¤ Deede¤ Fröken Finemang, Forshaga¤ lillasofie, Västerås¤ PiaB, Stockholm¤ SZ2013¤ Biographic¤ Mandala¤ sessa¤ sophiebus västerås¤ Hobevi ¤ Anaa¤ ViirreL Söderbärke10 augusti¤ Makeupmyday, Åland¤ Schumeline, Uppsala 17 augusti¤ Pifa, Lund¤ SOSO, Uppsala¤ Lally¤ Sjörå, Mölnlycke ¤ Erika83, Kristianstad 24 augusti¤ FreNi¤ Kipso, Gävle 31 augusti ¤ Brudiframtiden¤ Helchem¤ ChristineL

  • Erika83
    Erika83 skrev 2013-01-21 14:59:04 följande:
    Det där blev ju inte bra...
  • Erika83
    sansun skrev 2013-02-25 11:12:08 följande:
    NU har vi bestämt oss för inbjudningskort och beställt dessa Passade även på att beställa servetter med tryck på från samma ställe. Då är det bara resten kvar då  Måste bara få skriva vilken härlig dag detta är också Började ju inte fullt så underbart i natt då när minstingen 1 år kräktes, somnade om, sov ca 1 1/2 tim bajsade igenom allt vad bjöja, pyjamas och sängkläder heter. Men nu är han pigg så vi har isolerat oss hemmavid och håller tummarna att det är över. Nu skiner solen och jag sitter med en kopp kaffe och datorn ute på altanen, grabbarna leker i snön och karln ska jobba kort dag VARDAGSLYX på hög nivå! Hoppas att ni andra kan njuta av livet likaså!  

    Ja tänk vad vilken vändning en dag kan få... Jag o min son (6½mån) skulle på babysång. Men när vi vaknade imorse så kände vi inte alls för det då han inte var så pigg som han brukar vara på morgonen så vi struntade i det. Nu har vi bara myst hemma och ska snart ut och gå i det strålande vädret. Hinner ju med att sitta här lite nu istället och komma en bit i planerandet. ;)
  • Erika83

    Hej alla tjejer! Verkar som de flesta kommit en bra på väg i planerandet. Vi har fått hem inbjudningarna, nu ska vi bara skriva ut infobladen och sen ska de skickas iväg. Fotograf bokad, Dj bokad. Kollar på klänningar, har två kvar att välja mellan nu. Egentligen lite dyra men är så förälskad i dessa så det får bli någon utav dem. :) Menyn börjar falla på plats. Ja det känns som vi börjar landa lite... Men herregud vad det är mycket att tänka på!!! ;)

  • Erika83
    Fröken Fräken skrev 2013-02-25 15:46:59 följande:
    Oooooh! Jag har insett att jag kanske inte alls är ute så tidigt som jag trodde. Jag var och provade brudklänningar i lördags för första gången. Döm om min förvåning när de sa att der var 5-6 månaders leveranstid på vissa märken. IIiiih, jag är alltså ute i sista minuten. Hur gick det till?!? Tur att jag inte väntade till april med att leta. Jag ska gifta mig den 3 augusti... Hur lång leveranstid har ni? Och har ni redan slagit till?

    Jag trodde precis som du att man lätt kunde vänta till april/maj. Där jag troligtvis kommer att köpa min klänning har de ca 4 månaders leveranstid sedan får man räkna med cirka en månad till om man behöver ha något ändrat. Jag behövde ha något ändrat på alla klänningar jag provade, ingen som satt helt perfekt. Den jag tycker mest om ska dessutom ändras lite, om jag nu ska ha den. Så det är dags för mig med att bestämma mig snart, gifter mig 17/8.
  • Erika83

    Fröken Fräken: Tyvärr så vet jag att det stället jag provat på inte tar överpris. Har kollat lite på nätet o det blir inte billigare att köpa den från annat ställe, för då kommer pris för sömmerska till. Den ena är en Minion, de finns ej att hitta på nätet. Den andra är en Romantica, den ska isåfall sys om lite. Det finns axelband på i typ tyll men det ska isåfall bort.

  • Erika83

    Min sambo kommer få se klänningen först när jag går emot honom på altargången. :)

  • Erika83

    Mandala: Vi har skrivit namn, plats, datum, tid. Sen står det var festen är, o.s.a och våra telefonnummer. Sen är där en bild på kyrkan vi ska vigas i. I infobladet står att det är barnfritt, att vi önskar oss resepresentkort, anmälan om tal görs till toastmadame/master o vägbeskrivning till festlokalen från kyrkan.

  • Erika83

    Kommer att ha en bukett med grönt och vitt i. Vet inte exakt vilka blommor än men det blir nog iaf ngn limefrukt i. Kommer att finnas någon form av silvertråd med i troligtvis. Buketten kommer att följa vårt färgtema för dagen. :)

  • Erika83

    Josvi558: Vi gifter oss oxå den 17:e. Vi postade inbjudningarna i måndags. Kändes lika bra att vara ute i god tid då många har semester i augusti. :)

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!