Inlägg från: Stefan och Caroline |Visa alla inlägg
  • Stefan och Caroline

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hej alla ! Har inte hängt med i tråden men hoppar in om man får :) Vi gifter oss den 10 augusti 2013 och har redan bokat kyrka !

  • Stefan och Caroline

    Det är väl jättebra att man börjar köpa och planera för bröllopet i tid :) Slipper man all stress senare ! Kommer själv antagligen börja småhandla lite . Bröllopsklänningen ska jag nog inhandla i början av nästa år och har redan bestämt mig för vilken :)

  • Stefan och Caroline
    Elro skrev 2012-11-08 19:41:17 följande:
    Förresten, är det bara jag som inte vill beställa klänning än? Klart att jag funderat på vad jag vill o tittat runt. Men jag är så osäker på hur min kropp kommer att se ut i augusti. För det första är jag viktpendlare och har på sistone gått ner, så jag har ingen aning om vilken strl jag har i augusti. Det andra är att vi försöker bli gravida, så tänk om jag är stor av det då?
    Jag har heller inte köpt någon klänning . Har inte ens varit och tittat i någon affär, däremot har jag tittat på en sida på internet och hittat klänningen . Men tänker inte beställa den förens nästa år :) 
  • Stefan och Caroline
    Deede skrev 2012-11-12 16:04:38 följande:

    Nu har vi äntligen fått menyn bekräftad!


    Den kommer se ut såhär:


     


    ca 15,30 Champagne och tunnbrödssnittar, skagen + saltkött med pepparrot


     


    ca 16,00 Förrätt: Sallad med lufttorkad skinka, serveras med melon, dressing och bröd.


    Dryck: Vin, öl snaps, vatten, läsk, ramlösa


     


    Varmrätt: Helstekt gris, potatisgratäng,ugnstekt färskpotatis, bbq-sås, bearnaisesås, rödvinsås,


    grönsallad, fetaostsallad, äppelmos, bröd, smör.


     


    Dessert: Chokladpannacotta med hallonsås.


     


     


    Tårta (Inte bestämt vilken än) kaffe och avec


     


    Gottebord.


     


    Pris för detta, inklusive Lokalhyra, all personal och städning för upp till 60 pers blev 15500:- ( 258:-/pers)


    (Men då ordnar vi grisen (4500 och tårtan (ca 2000 själva)


     


    Tyckte ändå inte att det blev så farligt dyrt??


    Vad gott det lät :) Det är billigare än de jag tittat upp för de ligger runt 20-30000, så 15500 är ju ett mycket bättre pris :)
  • Stefan och Caroline
    Lilllan skrev 2012-11-16 02:54:29 följande:
    Får man haka på? Gifter mig med min underbara blivande man den 10/8 I odensala (Märsta) kyrka. Har läst lite halft om halft i tråden, alla verkar ha kommit så långt:)) Vi har bokat lokal, kyrkan, beställt min klänning, och gjort en prov make Up samt uppsättning av hår, som jag inte var nöjd med:( Tänkte skicka ut inbjudan i feb, men efter läst här så verkar det jätte sent haha;)
    Du kan nog vara lugn, för här är en till som inte har varken gjort eller skickat ut några inbjudningskort :) Jag har bara bokat lokal och kyrka och hittat (inte köpt) min brudklänning . Så jag ligger nog också isåfall långt bak för du har ju tom hunnit provsminka dig :P
  • Stefan och Caroline
    Lilllan skrev 2012-11-16 13:45:38 följande:
    Stefan och Caroline: a och det är mitt top till er som inte gjort det, gör Det så fort som möjligt om ni inte blir nöjda.. Som jag.. Det är ett helvete Att få tag på en ny. Så jag kommer väl gör allt själv. Tänker att det är ju ändå sommar Förhoppningsvis blir man väl brun annars solar jag solarium hahaha
    Oj är det så svårt att hitta en bra makeup-person ? Hur mycket kostade prov sminkningen för dig då ? Inte kul menar jag att lägga en massa pengar på någon man ändå inte vill ha :/
  • Stefan och Caroline
    Lilllan skrev 2012-11-19 02:12:52 följande:
    Stefan och Caroline : jo det är skit svårt! Min sa att hon var proffisionell men icke! Använde samma mascara borste på alla, hade glömt de olika puderna så istället för att ta något Som passade så tog hon ett väldigt mörkt och sa "detta får duga" , hon bjöd även in sig på bröllopet genom att Säga "jag brukar alltid bli bjuden på bröllopen, som tack!" (Ska tillägga att hon är fotograf(?) Vi fick hämta och lämna henne vid olika buss stationer för det inte skulle bli långt å åka/gå. Självaste sminkningen Blev inget annorlunda hade kunnat göra samma själv, håret föll isär där skyddade hon sig med "jag kommer ju göra bättre på bröllopet!" Vid flertal tillfällen sa jag till henne att jag måste använda hårpulver istället för spray, då mitt hår är tjockt och tunt, till svar får jag "Men ASSå jag gör ju allt bättre på själva dagen"... Blev skit ledsen, hade bjudit över mina tärnor för även dom skulle få diskutera men icke!! Make Up artisten/hårstylisten ville hellre dricka vin:-/ 2000kr betalade jag (en 3je del av kostnade!) billigt tyckte jag då.. Men räknar man kostnade runt om Så som bensin, mat, godis och VIN hon drack så blev det betydligt dyrare:(
    Fy fasiken vad dåligt ! Usch vad arg jag hade blivit !

    Jag ringde en salong som jag tänkt gå till och frågade angående provsminkning/håruppsättning och vad de då tog i pris . Fick ett väldigt bra svar genom att säga att det fanns två alternativ: 1. 30 min där man går igenom grunderna för frisyr och sminkning och lär känna varandra och bara gör lite lättare smink/hår . 2. Betala för den tid du är där och få exakt den frisyr och sminkning du vill ha på bröllopet .

    Så jag tar det 1. alternativet och lär känna personen och ser om hon verkar okej . För jag tänker INTE betala för någon som inte är seriös !

    Den hårstylisten du hade borde skämmas, usch så illa hon behandlade dig ! Det är ju DU som ska bestämma och hon som ska rätta sig efter dig . Hon ska bara lyssna och komma med tips inget annat ! 
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!