Inlägg från: FruW |Visa alla inlägg
  • FruW

    Maj 2013

    Mysan skrev 2012-12-30 18:35:03 följande:
    Här är en till som gifter sig i Maj:) Den 24 i Rom. Har inte förberett något än förutom bokat präst, så jag har nog en del att göra i vår:)

    Det låter jättetrevligt tycker jag! Skönt med en till som inte har planerat färdigt allt redan :) Vi har bara bokat vigselförrättare och lokal, samt skickat inbjudningarna. Har kvar kläder, fotograf och bestämma meny. Småfixet tar vi allt eftersom.


     


    Bor ni i Sverige eller i Italien? Dubbelbröllop (som du skrev om i din profil) låter hur mysigt som helst. Kommer ni att ha mycket gäster som reser ner från Sverige? Blir kul att höra hur det går med planeringen.

  • FruW

    Hej hej. Kul att det skrivs flitigt här i tråden! Jag har inte skrivit så mycket på sistone, ibland blir man mest stressad när man tänker på allt som ska fixas, men nu är vi i alla fall på gång att boka fotograf. Glad Har hittat en jättetrevlig lokal fotograf som tar väldigt fina bilder, för ett bra pris dessutom. Känns skönt! Sen ska vi bestämma menyn en gång för alla har vi tänkt.


     


    Snart är det även dags att betala en stor del av kalaset.. Typ 80-90% ska betalas i februari för vår del, så det blir en kul månad. Tungan ute


     


    Har ni valt musik till era vigslar? Vi spånar en del och skriver ned det vi (båda) gillar på en lista, så vi har hittat många fina låtar att ha som "utfyllnad" och till minglet, men just in- och utgångslåt är ju svårt att välja! Vi kommer att ha mycket Beach Boys :)

  • FruW

    Aahh, jag är också stressad! Vi har inte bestämt någonting kring vigseln än, vilka sånger och dikter vi vill ha, men har hört av andra att det ofta brukar bestämmas i sista minuten :) Men vi ska ta ett krafttag nu i helgen och försöka samla tankarna kring detta.


     


    I övrigt har vi dock allt under kontroll. OSA var igår så nu borde vi börja kolla på bordsplaceringen, ska bli kul. Glad Kan även tillägga att vi redan betalat typ alla utgifter, förutom blivande makens kläder, så det känns skönt att ha det bakom sig!

  • FruW

    Hotlena: Känner igen mig! Klart man är nervös nu när det närmar sig :) Men samtidigt ska det bli så himla roligt, fint och härligt!


     


    Låter trevligt med buffé, det hade vi också tänkt ha först men sedan blev det trerätters av lite olika skäl. Tror ni gör rätt i att skippa tårtan om det känns rätt för er. Vi kommer ha både efterrätt och sedan tårta (efter en längre paus från ätandet) men det blir ju verkligen kaka på kaka. Vi är så oroliga att folk ska ha tråkigt, så vi ser till att de äter hela tiden :) Nä men skämt åsido får ju folk välja om de vill skippa tårtan, det är inget vi kommer gråta över.


     


    Njut av sista tiden nu tjejer (och killar), för jag antar att det är det man ska göra, och inte stressa upp sig för mycket. Glad

  • FruW
    LinneaR skrev 2013-04-03 18:32:07 följande:
    Jag överanalyserar allt och min sambo är tvärtom...så han ser inga som helst problem med att köpa en hund nu:) Jag är dock fortfarande lite tveksam, men längtar dock ändå rätt mycket till imorgon. Vi kommer båda vara lediga fram till bröllopet (och någon vecka efter) eftersom den lille kommer kräva rätt mycket tid. Kan ju vara bra för förhoppningvis kommer vi även kunna fokusera en del på bröllopsplaneringen med:)

    Det blir en engelsk bulldog:)
    Gud vad roligt! Och så himla skönt att ni är lediga fram till bröllopet, då hinner ni ju verkligen med allt småpyssel man ska fixa så här på slutet. Glad

     


     


    Vi försöker beta av punkt efter punkt på att-göra-listan, men det går ju lite trögt när man är trött om kvällarna och hellre glor på nån serie hehe. Har dock varit duktiga de senaste dagarna, vårsolen ger väl energi!

  • FruW

    Jag var och hämtade min vigselring igår! Var lite spänd på om den skulle kännas ok ihop med förlovningsringen, hade tidigare bara provat en som var för alldeles för stor, men efter att de ändrat den till min storlek så är den perfekt! Tog på mig den en miljon gånger sedan när vi kommit hem, och höll nästan på att behålla den på fingret för att jag trivs så bra med den! Skönt att jag bara behöver vänta tre veckor tills jag kan bära den på riktigt. Glad


     


    Annars så pusslar vi just med bröllopsmusiken, både till vigseln och festen. Måste bränna allt på cd (pust) men det ska nog gå bra. Känns skönt att vi snart är klara med den biten.

  • FruW
    Amandizzen skrev 2013-04-21 06:46:17 följande:
    Igår blev jag bortrövad av tjejerna..jag blev så SJUKT överraskad! Vi hade en fantastiskt rolig dag, med detta inser jag nu att det bara är TRE veckor kvar till bröllopet!
    Vad kul att ni hade en rolig dag, och det är alltid roligt att bli bortrövad :) Jag blev hippad förra helgen, hade misstänkt den dagen innan men sedan trodde jag att det var falskt alarm och slappnade av - för att sedan bli överraskad på just den dagen! Skönt att ha det gjort, nu kan man fokusera på bröllopsfixet :)
  • FruW

    Gud vad roligt att vi maj-brudar kommit igång nu, och GRATTIS till er som redan gift er!


     


    Jag är sjukt uppjagad och stressad över allt sista-minutenfix, vi gifter oss nu på lördag. På något sätt så finns det alltid någon liten detalj kvar att bocka av på listan. Vi ska packa allt vi ska ha med oss idag, eftersom vi åker till England imorgon, fyra dagar innan bröllopet. Checklistan är optimerad in i minsta detalj, vill ju inte glömma något hemma i Sverige för sjutton gubbar! (Typ ringen)


     


    Och det här med vädret... Nu när försommarvärmen börjat komma (varannan dag, hmm...) så går man ju och hoppas på att det blir soligt på den stora dagen, MEN det verkar sjukt ostadigt där vi ska gifta oss så det kan bli lite allt möjligt känns det som Tungan ute Visserligen ska vi vara inomhus, men vill ju gärna ha brudskål och mingel ute i den fina trädgården om det är fint väder. Min tröst om det blir mulet och kallt är att då får jag använda min tjusiga vita kavaj som tog mig evigheter att hitta ute i butikerna :) Och så slipper man se svettig ut på alla bilder!


     


    Ha en härlig vecka nu tjejer, ifall jag inte hinner kika in mer. Jag är så förväntansfull, även om jag är nervös! Lycka till, alla ni som också gifter er runt Kristi Himmelsfärd Solig


     


     

  • FruW
    annapia skrev 2013-05-06 19:00:04 följande:
    Ska ta dina kloka ord på alvar. Jag är också otrologt förväntansfull och bara lääängtar. Reser på lördag. All lycka till önskar dig en helt magisk bröllopsdag.
    Tack, och lycka till du med!!! Glad
  • FruW

    Vi blev också gifta i lördags, den 11 Glad Vi hade en hel del kaos med läckande rör och skrynklig klänning, och vädret var väl inte direkt varmt och soligt där vi befann oss (blev en del bilder i regn), men allt löste sig såklart! Vi har njutit av de här dagarna som nygifta och gått igenom allt i efterhand, och man önskar nästan att man kunde få göra om bröllopsdagen och bara njuta istället för att oroa sig för småsaker :) Det finaste är ju att få dela dagen med dem man älskar, det betydde mycket för oss. Nu väntar vi spänt på bröllopsbilderna!


     


    Lycka till till er som det snart är dags för, se till att njuta både före och efter vigseln! Jag hade en tokig frisörtid som gjorde att jag inte hade så mycket tid mellan frisören och fotograferingen, så jag fick bara slänga i mig en joghurt och bättra på sminket innan jag sa hejdå till tjejkompisarna, så deras planerade champagnemys med chips och choklad hann vi tyvärr inte med.. Men det får vi ta igen någon annan gång! Tungan ute

  • FruW

    Grattis till oss allihop! Glad Nu är det väl inte många majbrudar kvar antar jag? Någon som gifter sig nästa vecka? Hur har det gått för alla?


     


    Får man börja bildbomba den här tråden nu eller? Jag kanske blir först ut, eftersom vår fotograf var rätt snabb med att skicka bilderna. Förlåt om det blir mycket nu!







    Vi hade tre olika sorters cheesecake som bröllopstårta :) Hur gott som helst!


    Dekorationsdetalj: ett av de små svenska troll som jag placerat ut på borden för att få med lite svensk kultur i det brittiska.
  • FruW
    Kakan 81: Skitsnygg klänning! Och vad fina ni var båda två Glad Din brudbukett ser ganska lik ut min, jag tyckte också det var fint med vitt i buketten. Ni lyckades även få soligt väder, något som vi såg lite mindre av.. men man minns ju ändå sin stora dag med soligt sinne! Solig
  • FruW
    LinneaR: Håller med föregående, vad mysigt ni fick till det, och vilken jättevacker klänning! Det är så roligt att se hur olika och personliga allas bröllop blev. Glad
  • FruW
    LinneaR skrev 2013-05-31 18:32:14 följande:
    Förresten, är det några av er som ska iväg på bröllopsresa snart?

    Vi kommer vänta...kanske ända till nästa år för att hinna spara ihop lite mer pengar och komma lite längre bort....fast skulle vi få en väldig längtan till att åka bort så kan hända att vi tar en lite kortare resa i höst. Vi har alltså inget planerat än:)

    Ja, vi ska på bröllopsresa senare i sommar. Ville inte åka direkt efter bröllopet eftersom vi gärna tar ut resten av semestern i juli-augusti som vi brukar. Så vi har bokat en resa till Lissabon och Barcelona (kombinerar ett besök till båda), kanske inga typiska smekmånadsresemål men vi ser verkligen fram emot resan! Har inte varit där tidigare så det ska bli kul.


     


    Direkt efter bröllopet varvade vi dock ner efter all stress och bröllopsplanering genom att ta två dagar (en hotellnatt) för oss själva i en stad vid engelska kusten, nära där vi gifte oss. Det var skönt att komma iväg och vara bara för oss själva och få smälta alla intryck, och det kändes verkligen som ett bra val så här i efterhand.


     


    Vart drömmer/planerar ni att resa?

  • FruW
    söt nöt skrev 2013-06-05 16:52:35 följande:
    Vår plan är att åka till italien på börllopsresa. Fast senare i höst. Hur det blir med det får vi se. Jag hoppas att jag har mitt jobb kvar efter måndag. För då kan vi åka, har jag inte det så får vi nog tänka om... 

    Tänkte att jag kunde bjuda på en bild iaf :) Sjalen har min mamma stickat, håret fixade en bekant till mig som pluggar till stylist på gymnasiet. blommorna har jag visat tidigare, dom band jag själv. 

     


     


     


     


     


     


    Åh vilken fin sjal, jättesnygg!! Hoppas vi får se lite fler bilder senare =)


     


    Håller tummarna för att du får behålla ditt jobb, och Italien låter supermysigt som bröllopsresa. Vi funderade också på Italien. Kram

Svar på tråden Maj 2013