Inlägg från: Oslomyran |Visa alla inlägg
  • Oslomyran

    Maj 2013

    Ebso: Konstig att de tar sån tid med ringen, vad säger dom då? Spontat så tänker jag att om du beställt från en kedja så borde de ju inte vara något att bekymra sig för. Men självklart har man ju inte garantier. Jag hadde ringt och hört helt enkelt. Dom måste ju förstå att du undrar.

    Ja de där med dukning och allt är ju inte så lätt, jag vet ännu inte.

    Vi har redag sänt ut ett info blad om hotell och lite sånna saker, sen kommer vi även att ha en hemsida och självklart injudan.

    FruW: Vad sa dina föräldrar då?

    Vi har fått tid för vigsel nu, kl. 14.00

  • Oslomyran

    Kakan 81: Vilken fin klänning, gillar bysten. Super fint tycker jag.

    Vi har tänkt köpa färdiga inbjudningskort. Ska beställa i helgen. Har hittat några som ser ut som ett pass. Lite kul eftersom vi gifter oss utomlands.

    tagetuss: på ebay måste man ha Paypal. Men på www.aliexpress.com kan man betala med kort. Jag handlar bara där då jag tycker de är lite knöligt med paypal. Sen gillar jag att min betaling finns hos aliexpress tills jag har fått och godkännt varan, först då får säljaren sina pengar.

  • Oslomyran

    Nyfiken01- får vi se klänningen?
    Tagetuss-super fin klänning och ring!


    Vi har oxå beställt vigselringarna nu. Spännande att se dom


    Annars så är det ju inbjudningarna som vi slipar på..

  • Oslomyran
    FruW, vilken söt klänning
    CharliesChoice, Får vi se den sen?
    tagetuss, oj, inte kul att behöva klippa den...men ändå bra budskap ni fick
    ebso, Får man se klänningen?
    Kakan81, Har paketet kommit? Blev det bra?

    Idag är det 6 månader till vi gifter oss, känns så nära på något vis. Tiden går värkligen fort! Vilket är både bra och dåligt... Inser att det nu är dags att få av extra kilona nu. Så idag blir det att gå till gymet och laga en bra middag. Jag har många kilo att gå ner, men hoppas att jag klarar det!

    Annars är våran hemida klar och vi har nu sändt ut våra inbjudningar. Vi valde att göra inbjudningarna som ett boarding kort, mycket klippa men jag är super nöjd och vi har fått många kommentarer på dom redan!

    Ringar har vi ocå beställt, kommer väl innom någon månad tror jag. Vi har inte valt "bling" utan det är två ringar som är som ett pussel, men pusslar ihop dom så at det blir en ring. Ena sidan är blank och andra matt. Lite mer symboliskt än bling

    Mamma har gjort min krona, men jag har även beställt den tiara/diadem så får jag prova till klänningen sen. Har hunnit köpa en liten bolero aom är jättefin och en lång enkel slöja (3-4 meter lång) .

    Så va det klänningen då..där har jag ju köpt min tredje (sista har inte kommet hem än) första är bra, men känner mig lite stor i dan på något vis. Andra va katasrof och tredje hoppas jag är lite mer smikrande för min lilla figur. Sår väl prova sen och se vad som passar bäst. Kanske kan få lite hjälp att välja det här sen?? Man ser inte alltid helheten själv.

    Skor har jag redan fxat, och en liten väska håller en kompis på att sy till mig. Jag har även köpt ett lila spets paraply och solfjäder så att man kan svalka sig från solen om det blir för varmt. Jag är väldigt sol kännslig..vill ju inte se ut som en röd gris efter fotograferingen!!

    Men så är det en sak jag funderar på och bara inte klarar att bestämma mig för. Ska man ha tärna, nebbar, bestman. Delar av det, inget eller alla?  Potensiellt finns det såi kan ha allt, men behöver man det? Mina tjej kompisar kommer ändå att vara med under förberednigen. Det ända jag känner att jag behöver hjälp med är att vända på släpet...eller vad behöver man hjälp med? Hur tänker ni göra?
  • Oslomyran
    CharliesChoice
    Ja du mitt önksemål är att klara 15 kg. Men då ska jag klara gå ner 0,5 kg/ veckan. De kan bli tufft! Jag är nöjd om jag klarar 10 kg och överlycklig om jag klarar 15.

    Idag har jag promenad 50min, gymmat 30 och sen 50min prommenad hem. Känner mig nöjd frör idag.
    Middagen idag blir biff med ugnsbakad sötpotatis och ungnsbakad vitlök.
    Jag har en kompis som är kostrådgivare så jag får mycket tips och vägledning där

    Ja, klänningarna ska ni få se. Jag tänkte att jag väntar hem den sista så provar jag begge å sen visar. Jag har köpt med snörning i ryggen vilket ju her mer flexibilitet för figuren. Har beatällt mina i st 12...

    Ja, man klarar sig nog utan tärna... hm..
  • Oslomyran
    fia1982
    Då blommorna inngår i ett paket vi har köpt så vet jeg inte vad mina kostar. Men ditt pris lät väldigt bra!
  • Oslomyran

    Söt nöt. Välkommen! Otur med kyran, men låter som att du har kontroll Vart ska ni gifta er?

  • Oslomyran
    CharliesChoice skrev 2012-11-18 17:07:44 följande:
    Oj, ja du har jobbat på bra i dag vill jag lova! Det låter som du har realistiska förväntningar på viktnedgång, BRAAA! Jag hoppas på 5 kg men tror det blir segt, väger 66 nu och har aldrig vägt mindre än 65. Eller ja, nångång måste jag ju ha vägt det, men inte i modern tid, haha!

    Ska bli spännande att se dina klänningar!
    Tack
    Vi får peppa varandra! De kan man aldrig få för mycket av.
    Jag har redan gått ner ca 7 kg i år så jag vet att jag kan, men att de inte görs av sig själv.
    Min plan denna vecka är:
    Tisdag: träna på gymet
    onsdag: promenad minst 30 min
    Torsdag: träna på gymet
    fredag: promenad  minst 30 min

    5 kg kommer du klara de tror jag!

    De jag oroar mig för är julen..
Svar på tråden Maj 2013