Inlägg från: Kakan 81 |Visa alla inlägg
  • Kakan 81

    Maj 2013

    Jag kommer också med. Vi gifter oss på pingstafton den 18 maj i Helsingborg. Har bokat kyrka och festlokal. Sen skulle jag ju bara prova lite klänningar i onsdags för att sen ev beställa från Asien...men där fanns den perfekta klänningen så nu är det också klart! Vårt färgtema blir ljusgrönt, vitt och guld och har börjat knåpa på lite inbjudningskort. Kan det bli bra att skicka ut dom i januari kanske? Längtar!

  • Kakan 81

    Ska se om jag kan lägga upp en bild på klänningen. Blev från anina i Helsingborg. Tänkte även lägga upp en bild på inbjudningskorten som jag börjat. Känner mig riktigt nöjd! En fråga till er alla, vad har ni för budget och på hur många gäster ligger den. Kan ju slå ut totala kostanden på antalet gäster så ser man vad det kostar. Vad sparar ni in på och vad lägger ni mer pengar på?

  • Kakan 81

    Här kommer tre bilder på min underbaar klänning som jag hittade. Behövde inte ändra någonting, satt mycket bra! Ni får bilderna jag hittade på nätet för jag vill inte lägga upp bilderna på mig själv. Dom får komma efter bröllopet i så fall...




    Här är inbjudningskorten jag suttit med. är helt klar med 15 och ska gör 25 till, men det flyter på bra och jag är väldigt nöjd. Känns våriga och fina. Vårt färgtema är grönt vitt och guld. Vad tycker ni?


  • Kakan 81

    Vi är inte klara med insidan än har börjat fila på texten. Blir vitt papper som sätts in i kortet och det är skrivit med guldig alt grön text i datorn. Ska se om vi får plats med den text vi vill ha.

  • Kakan 81

    Händer inte så mycket här nu. Hur går det för er med planeringen? Ligger den på is lite kanske? Vi håller själva på att kika på lite cateringfiromor? Vad har ni tänkt att maten ska kosta/kuvert?

  • Kakan 81

    Nyfiken01- hoppas du kan visa upp din klänning snart! Vi ska vänta med ring till i februari för jag har guld hemma som ska omarbetas och enligt tips från lyxxa så har dom ofta lite rabatt på det efter alla hjärtans dag. Det jag känner att vi ska ta tag i och boka snart är discjockey el band, fotograf och en ev bil som vi ska åka i från kyrka till fest för det är sånt jag tänker kan bli uppbokat när msn gifter sig på pingstafton...

  • Kakan 81

    Kommer ni spela musik själva, hyra in band eller ta en dj?! Vad betalar ni i så fall?!

  • Kakan 81

    Idag ska vi gå på bröllop! Ska bli så himla kul nu när man vetat det snart är vi ! Ska insupa alla idéer!

  • Kakan 81

    Imorgon har vi ett möte med en cateringfirma! Ska bli spännande och hoppas på att vi kan hitta på ngt riktigt gott!

  • Kakan 81

    Jo vi vet väl att vi vill ha kött och någon form av potatiskaka med god sås till varmrätt. Kanske hjort el oxfilé. Sen är jag inte så glad i skaldjur så förrätten vet vi inte riktigt än något man kan ha en nubbe till hade vi velat. Sen till dessa vill vinna något friskt och gott. Kanske något med jordgubbar. Vet ni andra vad ni vill äta?

Svar på tråden Maj 2013