Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    Då kan man pusta ut över jullovet. Ingen omtenta som väntar då jag klarade den som var i tisdags! Packning inför Spanien på lördag står på schemat imorgon samt att hälsa på Farmor :)

  • TheD
    Chicita skrev 2012-12-21 17:48:52 följande:
    Då får du ha en trevlig jul då TheD Solig
    Detsamma! Jag kikade in i butiken när vi växlade pengar men du var inte där.
  • TheD

    God fortsättning till alla er! Jag tycker inte om att komma tillbaka till Sverige när man har haft det härligt utomlands! Men jag har iaf fått färg vilket går på sekunder för min del ;) Så det är jag jättenöjd med. Sen at skolan börjar på tosdag ska bli mindre roligt ;)

  • TheD

    Tyvärr spelar det ingen roll vad handläggaren tycker personligen då alla på Försäkringskassan måste gå efter lagar och regler. Min pappa jobbar där och det är ett tufft ställe men det är endast 2%- 2, XX% som inte får pengar så det är inte alltid som media lägger fram det. Sen bestämmer inte handläggaren allt bara så där... Det är många moment iaf vissa tillfällen för då ska papper skickas fram och tillbaka för att minsta grej ska godkännas vilket är en enda snurra. Om personalen fick tycka med egna känslor så skulle det säkert bli annorlunda men det fungerar inte att ha det så. Jag säger inte att det är OK att ni inte får pengar! Tråkigt, självklart är det så. Pappa var en snabbsväng på avdelningen där man ska "ta tillbaka" pengar från folk som inte visar sig rätt till pengar... Det tyckte han inte om. Och ja, det finns personer som inte alls ska ha pengar. Jag har själv sett några på nära håll och i slutändan har de fått sitt "straff"... Vilket jag tycker är bra :)

    Struts är jättegott! Vildsvin också! Och HJORT!!!!!!!!!!! Nu ska vi ner på stan och luncha. Har tvätt på tork i hela lägenheten men tvättmaskinen ska få jobba idag också.

  • TheD

    Det är sant!

    Jag tittade förbi igår men du var inte på jobbet :) Vi ska på bio efter lunchen, nya Sune-filmen haha

  • TheD

    Eh? Den handläggaren verkar köra sitt eget race vilket gör att svårt. Usch vad jobbigt! Blir ju läattare (förstå mig rätt) om hon gör rätt från början. Man kan ju fråga sig varför hon gör så? Dålig hörsel och syn.

  • TheD

    daniiel: Begär att få en annan handläggare.

    Chicita: Filmen var....ja du. Den var ok men originalet ÄR riktiga Sune med familj :) Läste idag att det ska göras två filmer till.

  • TheD

    Oftast är svenska filmer pinsamma/dåliga! Men sen finns det bra filmer och serier. Beck, Skärgårdsdoktorn, Sällskapsresan ;) Plus andra mordserier.

Svar på tråden BT-Veteraner