Inlägg från: Isabellaandersson |Visa alla inlägg
  • Isabellaandersson

    Vi som gifter oss 15 september

    Dagen började med att min blivande väckte mig kl 8.15 med ett brev, ett rosa linne och en liten skumpa. Jag fattade inte mkt då jag var nyvaken. I brevet stod det att jag hade 15 minuter på mig att klä på mig, packa liten väska med diverse saker och ta mig ner till min tunnelbanestation. I spärren skulle jag få vidare info. Tog mig dit efter 25 min och fick ett nytt kuvert...nägra ställen och kuver senare hittade jag tjejerna i parken i närheten av mitt hem! Där bjöds på champagnefrukost med 11 av mina vänner! Vi tog oss vidare och härnäst väntade en smyckeskurs...2h senare och glada tjejer med nya smycken tog vi en snabblunch på McDonalds.

    Efter det väntade en trevlig spa-stund med bubbelpool och mys! Vi satte oss sedan vid Karlbergskanalen nära stadsset här i Stockholm och vinkade till båtar, drack vin och skumpa och skrattade en hel del! Så trevligt vi hade det!
    Sedan bar det hem till min syrra där middag och drinkar väntade! Vi drack och åt gott minglade gjorde oss iordning och kacklade en hel del! Sista stoppet blev en galen utgång! Väldigt lyckad och trevlig möhippa!!! Mina fina vänner var underbara!Kyss

  • Isabellaandersson

    Japp fuchia i buketten men inte i min! Detta var en i3nspiration till floristen!!!

  • Isabellaandersson

    Majemma! Vilket kap! Hur ser din klänning ut? Min underkjol kostade 1200 på lilly. Dyrt om man jämför med din!
    Idag har varit en bra dag för mig, bokat tid för sminkkonsultation, pratat med min guldsmed, köpt smycken till mig och presenter till mina tärnor samt beställt en jättefin gästbok med våra namn och datum på!

  • Isabellaandersson


    Här är mina placeringskort! Vad tycker ni? Jag har färgtema cerice och sidenbandet har jag använt på inbjudningskorten och ska även ha det runt min brudbukett samt tärnornas buketter!
  • Isabellaandersson

    Fonten heter Snell Roundhand och finns på Macdatorer! Tycker att den passar perfekt på bröllop!

  • Isabellaandersson

    ÅÅå det ska bli så kul! Börjar känna mig smått stressad över lite saker...hittar inga skor till mina pojknäbbar och så är det lite trycksaker och fix kvar...Imorgon ska jag umgås med min son hela dan då min blivande ska få sin svensexa och alla mina kompisar har planer....

  • Isabellaandersson

    Jag har varit hos sömmerska och lagt upp min och den är också A-linjeformad med släp och ligger precis i kant med golvet.Man kommer alltså bara se skorna när jag lyfter på klänningen!

  • Isabellaandersson

    Tiden går så fort! Idag var jag på ansiktsbehandling! Superskönt var det! På söndag ska jag och mina tärnor träffa min sminkös!!

  • Isabellaandersson

    Jag vet!!! Tiden har gått superfort! Tror att jag har det mesta under kontroll...med fina vänner runtomkring känns allt bra! Ska fixa fötterna på tisdag och naglarna på torsdag! Ringen är klar men jag får inte se den förens på dan! Min guldsmed vill att det ska bli en överaskning! Litar på honom den kommer bli såå fin:) Imorgon har vi middag för vårat crew! Ska planera det sista som tidsschema och så!! Färgade håret i onsdags och det blev superfint!

    Är inte så nervös som jag borde vara kanske:)

  • Isabellaandersson

    Nu är det inte långt kvar tjejer! Snart kommer mina fina tärnor hit. Ska inte sova med min blivande utan ha tjejkväll med min afina! Mysigt! Hoppas och tror att jag fixat allt nu:) Hur har ni det er sista kväll?

  • Isabellaandersson

    Jag och min fina man! En helt perfekt dag var det!


Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september