Inlägg från: Hansson78 |Visa alla inlägg
  • Hansson78

    Vi som gifter oss 15 september

    Vi gifter oss oxå den 15! Jag inbillar mig att saker börja falla på plats.... Håller just nu på med finslipning av festprogram, vigselprogram, bordsplasering!

  • Hansson78

    Majemma, japp psalmer och musik är precis klara, dock ej utgångsmusik, får ta tag i det snart! Har du ngt bra tips????? I vårt festprogram har vi sånger, info om alla gäster, bordsplacering, vett o ettikett och en liten tidslinje om vårt liv fram till nu och menyn. Vårt färgtema går i grönt, det pappert som vi andvänt till inbjudan ska vi ha till pl.kort, vi har stansat ut vita hjärtan som ska stitta på. Bordsplaceringen är inte lätt, vi har skrivit ut en som ligger framme så man kan gå och grunna lite!

  • Hansson78

    Ja, de kommer att gå i samma färg. Efter att ha haft en väldigt lååååång bröllopsspelista på Spotify så blev det slutligen Rod Stewart- Some times when we tousch, Cajsastina Åkerström- Längtan till dig och Kiss- i was made for loving you. Samt 2 psalmer. Tack för tipset, ska gå in och kolla på kyrkomusik.nu Jag har oxå funderat på det här med morgongåva, nån som har några bra tips? Hur ska ni dekorera borden?

  • Hansson78

    Igår hade jag världens bästa möhippa! Vi hade så sjukt roligt! Är så tacksamma för alla mina underbara vänner och släktingar. Är helt slut idag...


    Nu är det bara fullt fokus på den 15, inte så långt kvar nu

  • Hansson78

    Nu är nerverna igång! Det är lite pirrigt i magen man går runt med en känsla att man glömt ngt hela tiden! Men nu är det bara finlir kvar och en liten dans till vädergudarna. Lycka till alla imorgon!

Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september