Inlägg från: Isabellaandersson |Visa alla inlägg
  • Isabellaandersson

    Vi som gifter oss 15 september

    Vi  gifter oss också den 15 september! Börjar närma sig nu! Behöver tips på en bra brudvalslåt...eller snarare en tryckare...Funderar också på vilka smycken som passa bra! Det mesta är klart annars. Har lite trycksaker kvar att fixa som kyrkoprogram, festhäfte och meny, placeringskort är halvklart!

    Vi ska ha cerise som temafärg och jag ska ha två olika sorters rosa rosor, kvistrosor och limegrönrosa hortensia i brudbuketten!

    Ska köpa skor till mina två pojknäbbar...tips på butik som saljer fina barnskor mottages gärna!

  • Isabellaandersson

    Jag ska ha en axelbandslös a-linjeformad klänning med en hjärtformad ringning. Ska ha full uppsättning med en inbakad fläta på sidan och en knut i nacken. En supertunn slöja över axlarna. Hade tänkt att ha ett ganska diskret halsband kanske med en pärla eller en kristall eller nåt. Min ring är i vitt guld så jag får leta efter ett halsband som passar.

    Min bukett ska vara rund med ett sidenband i en cerise färg som passar temat lindat runt stjälkarna! Hur ska din bukett se ut?

    Funderar även på hur vi ska gå in. Jag och min blivande ska gå in tillsammans då min kyrka inte tillåter nåt annat. Men funderar på om tärnorna och marschalkarna ska gå in en stund innan?! Hur ska ni göra?

  • Isabellaandersson

    Vi ska ha möte den 15 augusti! Då kommer det att klarna lite. Vet fortfarande inte vad vi ska ha för någon ingångsmusik och utgångsmusik. Vet ni? Din bukett kommer nog oxå att bli jättefin. Fint med pärlor i den! Vad ska du ha för någon klänning?

  • Isabellaandersson

    Fint! Vi blir 52 personer och ska ha festen på en festvåning i närheten av kyrkan! Skönt att slippa stressen med maten och allt. Det fixar dem! Dekorationer till borden och dukning och servering och allt sånt! Ska ni ordna själv eller ha festen på ett ställe?

    Funderar på om jag ska ha nåt fint i håret? Pärlor eller nån blomma eller nåt. Ser det kanske konstigt ut när man har söjan? Funderar på att ta av mig slöjan när festen börjar.

    Fin musik ni ska ha! Vi ska ha en kompis till mig som sjunger i kyrkan, Utan dina andetag med Kent,  men som in och utgångsmusik blir det väl nån från kyrkan som kommer att spela orgel.

  • Isabellaandersson

    Majemma! Vi ska ha en jättetrevlig meny bestående av snittar och prosecco som mingel, havskräftssoppa med hembakat bröd, lågtempad biff med kantareller och nån potatis samt creme brulee till dessert sen kommer bröllopstårta med hallon och passionsmousse och vickning framåt natten! Mums! Härligt med närproducerad mat! Det blir nog en fin meny för er med!

    Jag har också fixat en hel del i veckan! Bokat tid för manikyr och pratat med min frisör! Vi har fixat med hotell till bröllopsnatten, hört oss för med dj och ska ha middag med vår toastmaster på fredag! Imorgon ska jag boka tid för ansiktsbehandling (fick ett presentkort när jag fyllde år). Har oxå en son som fyller två i November! Han ska vara näbb med sin kusin som fyller två i oktober och sin andra kusin som fyller fem! De ska ha sjömansdräkter! Jättefina mörkblå!

    Imorgon ska jag äta middag med mina tärnor och fixa och trixa med placeringskorten! Snart är det bara en månad kvar!

  • Isabellaandersson

    Glömde säga att jag bor i Stockholm! Hur gammal är din dotter?

  • Isabellaandersson

    Majemma: Vilken bra ide att presentera talarna! Trevligt och bra för alla känner inte varandra! Placeringskorten kommer att bli fina. Printar namnen i samma typsnitt som jag använt i inbjudningskorten, sen sätter jag det på såna bockar i samma papper som korten och knyter en fin liten rosett i samma rosa sidenband jag använde till korten! Får lägga ut en bild när de är klara! Vi måste visa bilder från bröllopen efter den 15! Kul att se!

    Min frisyr kommer att vara en inbakad fläta på sidan och en knut baktill! Blir nog jättefint! Hur ska du ha?

  • Isabellaandersson

    Kul att så många skriver att de ska gifta sig den 15! Idag bokade jag ansiktsbehandling till den 31 aug...de sa att det är bra att göra det två veckor innan då man kan få lite utslag efter behandlingen! Sen blir huden jättefin!

    På måndag ska jag till floristen och styra upp det sista, möte på festvåningen nån dag nästa vecka samt vigselmöte med prästen! Skulle haft det igår egenlige men blandade ihop datumen så vi missade:( pinsamt men jag har pratat med vår präst och det gick bra att boka en ny tid!

    Majemma: Vilken god meny du verkar ha! Älskar oxå passionsfrukt och ska ha det i vår tårta oxå!!!

  • Isabellaandersson

    Igår fick jag min möhippa! Superkul och lyckat var det!


  • Isabellaandersson

    En av bilderna jag gav till floristen! Fin tycker jag!!!


Svar på tråden Vi som gifter oss 15 september