Inlägg från: xanthine |Visa alla inlägg
  • xanthine

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!

    Hösten 2011 var tung för mig. Mannen som jag trodde var mitt livs stora kärlek satte hela min värld i gungning - fast inte på ett positivt sätt. En vecka innan min födelsedag pratade jag och mina kollegor om att han nog skulle överraska mig med en förlovningsring på födelsedagen. Jag hade absolut inte en tanke på att något annat skulle vara på gång, vi hade talat om giftemål och barn.

    Några dagar innan jag fyller år släpper han bomben på fyllan hemma hos några vänner, han har inga känslor kvar för mig. Vännerna förstod ingenting, och det gjorde helt klart inte jag heller. Tiden efter var tung. Man kunde inte riktigt förstå hur detta kunde hända?! Och varför hade jag inte märkt någonting? Jag försvann in i mig själv och orkade knappt ta mig till jobbet på morgonen. Det kändes som jag tagit 100 steg tillbaka i mitt liv. Plötsligt satt jag ensam i en etta på en liten ort som jag flyttat till för hans skull. Jag såg verkligen ingen ljusning i livet och planerade att flytta utomlands och bara börja om.

    En ensam lördagkväll i november så kom jag fram till att "nej, här kan jag inte sitta och deppa ihop för det är han helt klart inte värd efter att ha behandlat mig som han gjort". Så jag bestämde mig för att registrera mig på en dejtingsajt. Jag hade varit medlem i ett par veckor när en kille började skriva till mig. Jag var inne och tittade runt på hans sida och fann han inte speciellt intressant om jag ska vara ärlig.

    Det gick några dagar och han var ihärdig, han ville ha kontakt till varje pris kändes det som. Så jag skrev lite med honom då och då. Jag vet inte vad det var som förändrades, kanske öppnade han upp sig på ett annat sätt än han gjort till en början? En personlighet växte fram tydligare och det kändes plötsligt som att jag kunde prata med honom. Jag lättade på mitt hjärta om det jag varit med om, och det visade sig att han ett år tidigare blivit lämnad av sin sambo efter att endast ha bott ihop i några veckor (helt utan förklaring, känslorna fanns bara inte där sa hon).

    Samtalen via datorn blev längre och intimare, vi pratade om precis allt och jag kände att jag började tycka om honom på fler sätt än som bara vän! Vi började känna att det var dags att ses, och en lördag i december bestämde vi dejt! Han bodde 12 mil från mig så det var inte så fasligt långt borta. Jag minns att jag var otroligt nervös. Vi hade pratat i telefon en del så jag hade hört hans röst flera gånger och vi hade skämtat en hel del, så vår humor låg på samma nivå.

    Första dejten var mycket lyckad. Efter middagen som vi åt på stan så gick vi hand i hand till bion. Samtidigt som allt det kändes bra så var han orolig att jag inte kommit över mitt ex samtidigt som jag var lite orolig för vad andra skulle tycka om jag träffade en ny så pass kort tid efter. Men det fick vi ur världen. Man kan säga att jag föll för honom redan innan vi träffats. Och det var framför allt för hans humor och hans vänliga personlighet. När vi väl träffades fann jag honom otroligt attraktiv, så det var liksom hela kalaset på en gång

    Vi har levt som särbo sen dess. Men om mindre än 1 månad så flyttar vi ihop, i en helt ny stad för oss båda. Vi är nämligen sugna på något nytt bägge två! Vi spenderade vår första semester ihop nu i år, två veckor med bil runt i Europa. När vi var på Europas vackraste strand, Zlatni Rat i Kroatien, så gick han ner på knä och friade.

    Självklart sa jag ja!! Hur kan man säga något annat när man hittat sin andra hälft? Flera gånger om dagen tittar jag ner på mitt vänstra ringfinger och den otroligt vackra ringen som sitter där. Och betydelsen som ringen har. Tanken är att det vankas bröllop 2013 eller 2014 Jag kunde inte vara lyckligare!


Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!