Inlägg från: ungbrud 20121215 |Visa alla inlägg
  • ungbrud 20121215

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!

    Jag och Linus träffades första gången 29/1 2007 på en blind dejt som en gemensam kompis fixade. Vi hade smsat lite innan för att bestämma vart och när vi skulle ses, men mer än så hade vi inte pratat. Redan när jag fick syn på honom första gången komma gående emot mig blev jag knäsvag. Vi bestämde oss för att gå och äta på en thai restaurang i närheten. kvällen blev längre än förväntat och avslutades där vi började när jag skulle följa honom till bussen efter att vi hade vart hemma  hos mig en stund.
    Jag hade redan fallit för hans humor och hans lugna personlighet. Smsandet fortsatte och dejterna blev fler. Har nog aldrig gått på bio så många gånger på så kort tid=) Sedan ryckte han in i lumpen och smsandet blev extremt (tur att sms va grattis) vi träffades varje möjlighet  vi fick, men va fortfarande inte tillsammans?!
    Mer än två år senare skulle jag ta studenten, men först va det bal såklart. Jag hade frågat om han ville va min dejt och fixat med skolan att han skulle få komma in (de va egentligen inte tillåtet om man inte gick på skolan). 4 dagar innan balen släpper han bomben att han har ångrat sig och inte vill följa med :O
    Jag såg inte längre fram emot balen, men bestämde dejt med en kille i klassen istället. Han hade också blivit dumpad. Linus (som  jag fortfarande inte va tillsammans med) kom hem till mig innan balen, fick se mig i klänningen, pussade lite på mig och vinkade sedan av mig.
    För att inte störa mamma och pappa genom att komma hem sent hade vi bestämmt att jag skulle sova hos linus efter balen så när den va slut åkte jag hem till honom, låste upp med nyckeln jag hade fått, tog mig ur klänningen (ingen anning om hur jag lyckades med de själv) och gick och la mig jämte honom.
    Han gick upp och jobbade dagen efter och jag låg kvar i sängen och va kvar när han kom hem från jobbet. Vi pratade och jag skulle ge honom sin nyckel tillbaka, men han sa åt mig att behålla den och så frågade han om jag hade någor emot att kallas hans flickvän? Jag blev överlycklig och några månader senare flyttade jag in.
    Det är nu över tre år sedan och vi har varit förlovade i över 2 år. Förlovningen va min 20 års persent, han kommer ha svårt att slå den presenten kan jag lova<3


Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!