Inlägg från: MiaMariaRydell |Visa alla inlägg
  • MiaMariaRydell

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!

    Kommer ni ihåg fjortis sajten LUNARSTORM????



    Där "möttes" jag och min man

    Jag hade precis separerat från min fd. sambo och hade inga planer på att skaffa nån ny kärlek för tillfället. Men en kompis tyckte att jag skulle regga mig på Lunarstorm, bara för att det va kul typ.
    Detta va i slutet av 2002 och i början av 2003 så dök plötsligt en Roy upp i min gästbok. Jag va dock föga intresserad, men han va ihärdig i den där gästboken.
    Vi "pratade" en del där på Lunarstorm om allt och inget och efter nån månad så avancerade vi till telefonkontakt och pratade istort sett varje dag med varandra.....om allt och inget. Jag tyckte han va söt och blev mer och mer intresserad.....fast jag tyckte att hans Alingsåska lät töntig

    Nästan 3 månader efter vår första kontakt så betsämmde vi oss för att träffas:

    Han kom och hämtade mig i sin kära Saab 9000 och vi åkte till Universeum. Konstigt val för en första date kanske....men det va jag som ville ha ett neutralt och avslappnat ställe då jag känner att det kan bli krystat med ett restaurangbesök.
    Vi hade rätt roligt där inne och garva mest hela tiden.....jag imponerade blandannat med att hålla i kackerlackor *asg*.

    Det vart en andra date veckan efter...och det dröjde yterligare 3 dater innan vi faktiskt bestämmde oss för  att bli ett par i maj 2003.
    Vi flyttade ihop rätt snabbt i hans lilla söta 2.a i Alingsås.....en stad jag förövrigt tycker är skitmysig.

    Den sommaren blev Roy plötsligt svårt sjuk...vilket tog några veckor innan vi riktigt märkte. Sommaren va varm och solig och att han jämt va otroligt törstig och ständigt kissignödig refoekterade vi inte på just då. Vi åkte på en liten kärlekssemester till Turkiet...men där va Roy så otroligt trött och matt....men vi trodde det berodde på värmen. Det va först när vi kom hem och han kom ut ur duschen en dag och jag tyckte att han såg sä jäkla tanig ut....och kort därefter klagade Roy på att han såg så suddigt.
    Vi åkte in till VC som tog ett sockerprpv på honom. Det visade så högt som 27 och vi blev skickade till akuten där han lades in på dropp. Dom konstaterade Diabetes typ 1. han låg kvar i drygt en vecka på sjukhus och vi fick lära oss allt om diabetes och den nya livsstilen som kom med sjukdomen.

    Numer brukar vi alltid skoja om att han fick diabetes just då pga att jag va alldeles för söt

    Mitt i allt detta så vart vi gravida också...så det va en intensiv period med många stora omställningar i livet.
    Men allt flöt på.....Roy lärde sig hantera sin diabetes (och jag med, för det krävs en del från partnern), vi flyttade till en stor 3:a, vi fick liten Emma....sen klämde vi in en förlovning också

    Fortfarande nykära, ca 3 år efter Emma, kommer lillebrorsan Sebastian och flytten till vårt söta lilla radhus i Stenkullen.
    Nu har vi bott här i 5 år och trivs som fiskar i vattnet och den 26 maj iår fick vårt söta lilla radhus agera kalaslokal när vi sa ja till varandra i Östad Kyrka i Gråbo.


    Nu rullar livet på, med gnälliga men goa barn, heltidsjobb, trädgårdspåtande, sockerfall och insulinchockar, rastning av liten hund osv.  och jag ser fram emot mitt framtida liv med Roy och våra fina barn.


    Muppen & Miffot
  • MiaMariaRydell
    Chicita skrev 2012-08-03 19:08:22 följande:
    Nu är jag nyfiken på vem som vann och vilka som fick tröstpriser Flört
    Jag med!!!!!!!
  • MiaMariaRydell

    ÅÅåååååå, jag är superglad över att få tröstpris!!!! Tusen tack!!!! Sååå nyfiken på va det kan vara!!!!

  • MiaMariaRydell

    Undrar om tröstpriset dimper ner i brevlådan denna vecka???? Jag är ju sååååå nyfiken!!!

  • MiaMariaRydell

    Mitt tröstpris va sönder!!!
    7 års olycka????

  • MiaMariaRydell
    Forumvärd skrev 2012-08-27 11:38:16 följande:
    Nej det är bara om man gör sönder det själv {#emotions_dlg.flower}

    Det kommer ett nytt pris på posten Skål
    Åååå tack snälla du!!!!!!
Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!