Inlägg från: Lillis82 |Visa alla inlägg
  • Lillis82

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!

    Vi träffades i januari 2006 då vi båda började i samma klass på IHM Business School. Jag minns att det första jag tänkte om min blivande var "vilken tönt" men det är inget jag vågat berätta för honom hi hi..

    Jag och mitt ex hade precis brutit upp efter 7 år tillsammans och han dejtade sitt ex lite från och till så våra vägar möttes inte direkt. Det dröjde en hel vecka innan vi ens pratade med varandra i skolan och det dröjde en till vecka innan vi verkligen "pratade" med varandra.. Glad Vi skulle på after work med klassen och då jag bara var 22 var jag inte tillräckligt gammal för att komma in på krogen vi skulle till, ridderligt erbjöd sig min blivande att "spela" min pojkvän och hjälpa mig in, han är 6 år äldre. Vi gick och höll om varandra hela vägen till krogen och väl där inne kunde vi inte slita oss från varandra. Vi hånglade på så mycket att vi blev utslängda.. han frågade om jag ville följa med hem till honom och jag sade ja trots att jag egentligen inte vågade. (första killen jag följde med efter uppbrottet med exet)

    Väl hemma hos honom bytte vi msn och bestämde att ta en fika dagen efter, inget mer hände den kvällen så på morgonen när jag vaknade innan honom smet jag hem utan att säga ett ord. . . jag skämdes lite över att jag följt med honom hem..

    När jag kom hem så skickade jag ett meddelande att jag inte ville träffa honom igen på msn (var lite feg) Han hade aldrig varit med om att en tjej smitit hem på det viset innan vilket gjorde honom lite förvånad men mer intresserad.. 

    Han gick dock tillbaka till sitt ex och jag levde singel ett tag men det fanns något mellan oss hela tiden som gjorde att vi inte kunde slita ossfrån varandra.. han kom till krogar han inte gillade bara för att få se mig och jag gick till pubar jag aldrig satt min fot på bara för att få chansen att se honom.. Han skjutsade hem mig från skolan och vi smsade hela tiden..  Det här pågick ett halvår tills vi tillslut gav upp och blev tillsammans på riktigt.. Skrattande

    Jag har aldrig känt en sådan dragningskraft till någon person innan och inte han heller.. vi båda visste att vi va menade för varandra medan alla andra sade åt oss att hålla oss ifrån varandra.. men det gick inte.. vi har aldrig varit lyckligare än vad vi är idag.. vi har varit tillsammans i 6 år, bott ihop i 3 år och varit förlovade i 10månader och gifter oss om två veckor och får vårt första barn om 7 månader.. Gravid

    vårt liv tillsammans är det bästa som finns och att vakna tillsammans med min sambo varje dag och se hans leende på morgonen det värmer i hela mitt hjärtaHjärta

     

  • Lillis82

    Glömde skriva vad jag föll för.. men jag vet inte riktigt.. det var bara något med den här killen som var speciellt.. det går inte att sätta ord på.. men kanske var det att han gav mig en fajt.. käftade emot och man kunde diskutera med honom.. det va inte bara en ja-sägare..

    Vi två på U2 för några år sedan.. lite suddigt men det är så vi är..Flört



     
Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!