Inlägg från: MalinH84 |Visa alla inlägg
  • MalinH84

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!

    Jag och min blivande träffades för första gången i augusti 2005. Jag var då nollningledare för min linjeförening på högskolan, och han nybliven student på ett annat program. Vi träffade på varandra flera gånger på Kåren, och umgicks i samma stora kompisgäng under hela hösten. Jag datade då en annan kille, men det tog slut i december. Min blivande och jag hade hunnit bli goda vänner, och vänskapen blev bara starkare och starkare, särskilt då det tog slut med min date och jag hade mer tid att umgås. Vi spenderade otaliga kvällar hemma hos mig med att äta toast, titta på film, spela tv-spel och bara umgås. Hela våren var fantastisk! Nu tror ni säkert att vi var kära, men det var vi verkligen inte. En sån där vänskap växer inte på träd, och jag mådde så otroligt bra av att vara med honom. I maj sprang han in på ett linjeföreningsmöte och störde mig - vill jag följa med till fotbolls-VM i tyskland. "Eh, eh, ja visst" svarade jag - och en timme senare var jag, han och en kompis till honom bokade på en flight några veckor senare. En vecka innan avresa började något hända - satt vi i soffan och kollade film och råkade nudda varandra så hoppade liksom hjärtat till (det hade det aldrig gjort innan). Det var så svårt att veta vad det var för några känslor, så när vi åkte till Tyskland kändes det lite som frirum - vi hade semester och skulle bara ha kul. Göra som vi kände för! Och det blev fantastiskt. Så en dag i Aachen, samma dag som Sverige åkte ur VM i en match mot Tyskland, bestämde vi att vi skulle åka hem till Sverige som ett par. Det är den mest romatiska dagen man kan tänka sig. Vi bara strosade runt, kramades och kysstes hela dagen, åt en fantastisk middag och njöt av varandras sällskap.

    När vi kom hem var man såklart lite nervös över att berätta för alla att vi nu var tillsammans, men kommentaren man fick var bara - "Det där har vi sett hela tiden, äntligen!"

    Bilden är från vår förlovningsfotografering! Och tycker den speglar oss väldigt mycket. Vi höll på att frysa ihjäl, var typ 20 minus ute och hade redan fotats i 20 minuter när vi kom på att vi skulle ha snöbollskrig. Tydligen ska man vänta så att fotografen hinner ställa in kameran - men vi bara körde igång (blev fina bilder iaf, tur) och hade hur kul som helst.



    med ett leende på läpparna.

    Julafton 2009 förlovade vi oss. Under julklappsutdelningen säger han att det är hans tur att ge sin julklapp till mig, och går ner på knä. Det var så vackert.

    Nu gifter vi oss den 1 september tillsammans med alla våra nära och kära. Jag längtar så, men längtar ännu mer att han ska komma hem till mig. Han har varit på affärsresa i fyra veckor och kommer hem om en. Men vad är väl 5 veckor - vi kommer ha hela livet tillsammans!
  • MalinH84

    Hmm, nu blev det lite konstig ordning på texten :p Två sista stycken ska flyttas upp över texten om bilden =)

Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!