Inlägg från: FruStendahl |Visa alla inlägg
  • FruStendahl

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!

    Fotograf: Elin Atterstig...

    Som en saga...

    Jag jobbar som butiksbiträde och sitter mestadels i kassan, butiken ligger som i ett köpcentrum.
    Sommaren 2009 var inte som alla andra och det var roligt att gå till jobbet, den där killen som jobbar på Expert (i butiken breve) kom in väldigt ofta och skoja och pratade, han köpte bara godis och findus matlådor så det var ju givet att han var singel.., jag blev sjuk och var hemma ca 1 vecka, när jag var tillbaka kom han in samma dag och fråga hur jag mådde och varför jag varit borta, då märkte jag att han var nog intresserad på riktigt, detta var inte bara tomma ord han sa.., jag blev generad och vi skratta lite innan han gick, så höll det på...tills han bjöd ut mig, vi åt god mat och kollade på Harry Potter halva natten, sen på helgen skulle jag ut och han gick dit bara för att få vara med mig, han släppte mig inte ur sikte, han följde med hem såklart, hihi.. och han har inte gått hem än, jag blev snabbt gravid med våran son Birk, jag har även en dotter sedan ett tidigare förhållande.

    Vi flyttade ihop, köpte radhus, vi jobbar fortfarande nära varandra, vi pratar om allt och vi hjälps åt och delar samma intressen.
    Jag trodde inte att man kunde känna såhär, att livet kunde vara så lätt, 13 December 2011, på våran 2-åriga förlovningsdag var vi på dagis och kollade på våra fina barn som var tomtenisse och Lucia, när vi kom hem la jag mig på soffan och Fredrik kommer med 2 resväskor och säger "Älskling, packa ner nåt fint och lite saker du tror att du behöver" Okej, jo jag packa ju ner allt som gick typ, sen kom min syster, "jaha, vad gör du här tänkte jag" haha.., hon skulle iaf vara barnvakt... Min Fredrik hade bokat hotellrum i Sälen, vi skulle äta på Lammet & Grisen, åh så gott!! Efter en stund kommer kyparen in med champagne, "jisses vad vi firar i år då tänkte jag" precis när han tänker gå ner på knä kommer det massor med folk så han fegar ur lite men han tar fram en ask med ett underbart vackert armband och frågar "vill du gifta dig med mig" tårarna kom och jag sa ju självklart JAAA!! Hjärta

    Så häftigt! Det blev mycket skumpa och mys sen på kvällen vill jag lova!
    11 Augusti blir vi Herr & Fru Stendahl.. Vi Längtar!



     
Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!