Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
  • filibustern

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!

    vi träffades allra först när vi började karaten bägge två. jag var 12 och han 21. (nejnej, vi blev inteihop DÅ:P) det gick några år, och egentligen så såg vi inte varandra som mer än vänner. jag hade ett ragg på gång sen när ja blev 13, men det. 

    när jag var 14, och han 23 så skulle vi till ö-vik  på träningsläger. tyvärr under träningen så vred min karl knät och slet av ett ledband. jag följde honom till akuten och vi satt ensam på restaurangen och åt, som de andra i gruppen redan varit på. sen när vi skulle till lokalen där vi skulle sova, så låg vi ensam i ett rum.. det var väl lite då i alla fall JAG fick ltie känslor för han.. 

    vi busade på lite som kära gör, (men vi var ändå inte ihop) och så skulle vi sen i december samma år till umeå för en uppgradering (skaffa nytt bälte) och vi skulle få åka med en annan i gruppen och hennes man. vi satt i baksätet och jag "råkade somna" (det ingick  i min plan:P) och tippa på hans axel. han tyckte det var helt ok, och så somna vi så¨, och vi sov HEEEEELA Vägen. 

    vi körde vårt race, fick nya bälten, och så skulle vi hem igen. vi lutade oss mot varann.. och så ville han hålla hand, fast det fattade ju inte jag.. :P men JAG tänkte ta hans hand. och oj så nervös jag var! men tillslut fattade jag mod och tog den.

    senare en dag bjöd han på middag, som bestod av spagetti och carbonarasås hemma hos sig. Och så ledde det ena till det andra och så kysstes vi^^  det roliga var att han egentligen skulle pussa mig på näsan (han tyckte det skulle vara gulligt, han hade inte kysst någon tjej förut) och jag sabbade det genom att lyfta huvet. :P han vart jättenervös och spänd haha. :P
    detta var 16 december 2005 och vi är inne på vårt 7 år tillsammans och i oktober har vi varit förlovade i tre år:<3 

    vad jag föll för? vet ni.. de vet ja inte.. kanske att han överhuvudtaget fattade tycke för mig, och han är ganska så snygg, väldigt fina släktdrag, bl.a ögonen och hans smilgropar. <3 men och så att han kan vara så överraskande romantisk, att han lyssnar (oftast hehe).. ja.. ärligt så har jag ltie svårt att sätta fingret på VAD jag föll/faller för.. det är bara hela han..  

  • filibustern
    filibustern skrev 2012-07-26 17:22:29 följande:
    vi träffades allra först när vi började karaten bägge två. jag var 12 och han 21. (nejnej, vi blev inteihop DÅ:P) det gick några år, och egentligen så såg vi inte varandra som mer än vänner. jag hade ett ragg på gång sen när ja blev 13, men det. 

    .  
    "sket sig" ska det stå sen :P
Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!