• TheD

    Tips om vart man kan åka på sin SMEKMÅNAD??

    När har ni tänkt att åka? Hela världen finns så snurra på en glob och stoppa med fingret ;)

  • TheD
    Annary skrev 2012-07-25 21:26:00 följande:
    Vi åker till Kreta tre dagar efter bröllopet och stannar en vecka. Bor på spa-hotell. Resan är en bröllopspresent. Sen vill vi gärna komma iväg på en längre resa till vintern helst i december alterntivt januari. Funderar på Malaysia och kombinera sol och bad med Kuala Lumpur. Någon som varit där? Vilka perioder är bra att åka dit? Vill inte komma mitt i någon monsunregnsperiod!
    Jag själ har inte varit till KL men mamma och pappa har varit dit två år (i rad..tror jag) och då har de rest i november då priserna är nere och deras helsikerea är i farten. Kommer inte ihåg vilket datum den början tyvärr. Om de åker dit igen så blir det under november månad helt klart :) Deras kombination resor där KL har varit inblandat (nu lir det kanske i rätt resordning): Thailand - KL, Thailand - Singhapore - KL....

    Känns som jag har glömt ett stopp men jaja. December är ju dyrmånaden för resor långt bort och mycket folk- usch.

    Hoppas ni får den resan ni vill ha.
  • TheD
    sherrydarling skrev 2012-07-31 22:45:09 följande:

    Vi ska bila i USA :)


    Det blir både bad och stad. Lugnt och mysigt med god mat och tid att bara ro om oss i 1,5 vecka. Avslutar med NYC i 5 dagar, längtar!


    Har vänner som kombinerade bad i Mexicanska gofen med Miami, lite samma kombo.


    Håller med ovan att jag inte skulle vilja vara för länge på samma ställe. En liten ö i2 veckor funkar inte för mig - inte ens med världens bästa man vid min sida...


     


    Bada i Meikanska Gulfen är härligt!! Var svinhett i vattnet när vi skulle bada så man brände nästan fötterna....Så att svalka sig i havet var bara att glömma ;)
  • TheD
    tinaalpfält skrev 2012-08-01 10:05:37 följande:
    Någon som har tips på destinationer innan Paris-London?
    Resterande av Europas huvudstäder ;)
Svar på tråden Tips om vart man kan åka på sin SMEKMÅNAD??