• Ingride

    Tillkännagivande av hemligt bröllop!

    Mrs W 2B skrev
    "Jag har läst en hel del trådar nu, och det verkar vara många som tar illa vid att de inte får vara med, eller att andra får veta lite före.. Lite tråkigt tycker jag. Ska man inte bara glädjas åt andras lycka, än att haka upp sig på nåt som jag oxå skulle tycka var en skitsak..!?"

    Hur kan man tycka att barnens bröllop är en skitsak? Även om man är glad åt andras lycka, kan man som mamma bli ledsen över att bli utesluten och att få veta en sån sak via Facebook, kanske dessutom genom att någon frågar om sonen har gift sig innan man vet det själv.

    Det kanske uppfattas som tufft av unga att endast tillkännage det på detta sätt, men det kan ändå bli så väldigt fel. Jag tror inte meningen är att såra, men det blir följden.  

  • Ingride

    Vi reagerar alla utifrån det vi har varit med om och jag har en upplevelse som gör att jag känner på mitt sätt. Naturligtvis är du i en helt annan situation. Ni är redan en familj och vigseln bara bekräftar något som varit ett faktum i många år. Då blir det säkert inte alls lika dramatiskt. Dessutom bjuder ni inte in någon till själva vigseln. Det blir säkert bra. 

Svar på tråden Tillkännagivande av hemligt bröllop!