Inlägg från: lillsmilla |Visa alla inlägg
  • lillsmilla

    Vinterbröllop!

    Nu vill jag med hoppa in här!

    Vi har nyligen bestämt datum till den 2/2-13 och vi har en hel del funderingar på hur och var vi vill ha det, men eftersom inget är 100% bestämt ännu så avvaktar jag lite med att avslöja det :)

    Min vision:



    Vi har:

    - bestämt färgtema
    - valt ut ring
    våra förlovningsringar (titan):


    vigselring (3d Solo Titan):



    - jag har gjort ett utkast på hur inbjudningarna ska se ut
    - jag har köpt skor :)
    - tittat ut klänning, men måste vänta ett tag till med att beställa eftersom vi försöker baka bebis...kanske kanske är jag rund om magen i februari!
    - tittat ut tärnklänning (men inte tillfrågat tärnan ännu ;))
    - beställt hem smycken
    - börjat samla material till buketten (ska göra en variant på brosch-bukett)
    - skrivit gästlista
    - gjort en budget (Undantaget mat och dryck ska vi hålla oss till 20! Vi diskuterar matbudgeten nu, jag tror det lutar åt att vi tar en mindre kuvertavgift.)

    Skulle vilja be om lite hjälp ang pälskappa som jag läste att flera av er diskuterat här innan. Jag har hittat en underbar här: http://sassiquejewelry.com/?wpsc-product=neslay-paris-purple-faux-fur-jacket men den går inte att lägga i kundkorgen :( Gissar att det beror på att den är slut :( Har mailat men får inget svar. Något som vet vart man kan få tag i en lila fuskpälsjacka av något slag????

    @JustMe - Måste bara få kommentera din signatur, Du & Jag + datumet står det i våra förlovningsringar! :D
  • lillsmilla

    Jättefina fuskpälsar ni visar! Men är det ingen som vet vart man kan få tag i en som inte är vit/ivory?

  • lillsmilla

    Oj, svårt! Beror ju mycket på figuren man har! Är man (som jag) kurvig med relativt smal midja så tror jag att bild tre framhäver detta bäst. Är man mer "jämn" i kroppen tror jag på modell 1!  Glad (Men alla var jättefina, och i slutändan handlar ju allt om eget tycke och smak!!!)

  • lillsmilla

    Igår kom min klänning, underkjol och pälswrap!!!! Har inte packat upp klänningen ännu, ska göra det hemma hos mina föräldrar ikväll, är sååååå nervös!!!! Tänk om den inte alls motsvarar förväntningarna!? Ihhhhhhh!!!! 

  • lillsmilla
    eml33h skrev 2012-09-28 11:09:47 följande:
    Spännande! =)
    Har du köpt en kinaklänning?
    Japp, pekar uppåt i tråden! Beställde från zarabridal, och det gick SUPERSNABBT!
  • lillsmilla
    Cissi skrev 2012-10-05 21:48:24 följande:
    Kollar runt på klänningar nu och undrade om du vart nöjd med din? Skulle du rekomendera sidan, eller ser klänningen inte likadan ut som på bilden??
    Jag är jättenöjd! Den är inte IDENTISK, men nära på. Väldigt välsydd och fin kvalitet! Beställde enligt egna mått, och förutom att axelbanden behöver kortas så passar den PERFEKT! Dessutom gick det väldigt fort, och det är ju också ett plus
  • lillsmilla
    Cissi skrev 2012-10-06 09:09:46 följande:
    Beställde faktiskt också en därifrån nu, men när jag kom så långt som till betalningen så kopplades jag vidare till en kinesisk sida och fattade inte längre vad jag skulle göra.

    Har mailat dom så får vi se hur det går. =)
    Oj, så var det inte för mig... Betalade via Paypal och det var inga konstigheter alls. Hoppas det löser sig! Vilken beställde du?
Svar på tråden Vinterbröllop!