Inlägg från: Cissi |Visa alla inlägg
  • Cissi

    Vinterbröllop!

    OMG!

    Kom på för kanske en vecka sen att det vore coolt att gifta sig 12/12-12
    Så ser jag att alla här har planerat i flera månader...

  • Cissi
    Sofiiiz skrev 2012-09-28 19:54:53 följande:
    Ja du det är nog många som ska gifta sig då! Prästen vi  hade var redan uppbokad det datumet. Nu ska vi gifta oss 1 december så var inga problem med tid i kyrkan.
    Det var faktiskt inga som skulle gifta sig den dagen i våran kyrka. "Ej ordinarie vigseldag" som dom sa i pastorsexpeditionen. Men dom ringde runt till präst, orgelspelare m.m och alla gick med på att jobba då så vi kan gifta oss.

    Nu ska jag bara leta efter en lokal att ha festen i =P
  • Cissi
    Sara614 skrev 2012-10-05 18:50:39 följande:
    vi planerar att gifta oss 13/2-13, hoppas att jag får vara med här även fast vi gifter oss i thailand, verkar inte vara så många som gifter sig utomlands så har inte så många att prata med =(
    Hur gör man med gäster när man kör ett bröllop utomlands?
  • Cissi
    lillsmilla skrev 2012-09-28 11:03:56 följande:
    Igår kom min klänning, underkjol och pälswrap!!!! Har inte packat upp klänningen ännu, ska göra det hemma hos mina föräldrar ikväll, är sååååå nervös!!!! Tänk om den inte alls motsvarar förväntningarna!? Ihhhhhhh!!!! 
    Kollar runt på klänningar nu och undrade om du vart nöjd med din? Skulle du rekomendera sidan, eller ser klänningen inte likadan ut som på bilden??
  • Cissi
    lillsmilla skrev 2012-10-05 23:21:24 följande:
    Jag är jättenöjd! Den är inte IDENTISK, men nära på. Väldigt välsydd och fin kvalitet! Beställde enligt egna mått, och förutom att axelbanden behöver kortas så passar den PERFEKT! Dessutom gick det väldigt fort, och det är ju också ett plus
    Beställde faktiskt också en därifrån nu, men när jag kom så långt som till betalningen så kopplades jag vidare till en kinesisk sida och fattade inte längre vad jag skulle göra.

    Har mailat dom så får vi se hur det går. =)
Svar på tråden Vinterbröllop!