Inlägg från: Linda1983 |Visa alla inlägg
  • Linda1983

    December brudar :)

    Toppen!!! Behöver min m2b oxå nån blankett!? Vi ska ta hans efternamn :)

  • Linda1983

    Planerar å planerar! Har nu hittat två vackra psalmer vi ska ha iaf :) utgångs musik Air !! Ingångs musik de vet i tusan vad kör ni för in utgångs-musik och psalmer!?

  • Linda1983

    Gu vad ni snurrar till allt hihi :) är de inte två blanketter mn skulle skicka in en hindersprövning och ev. Byte om namn ?! Blir helt vimsig jag av alla konstiga inlägg om detta ;) nå hur går det för er annars då!? Jag har gjort klart gästboken nu och är super nöjd.. Kan bara inte förstå hur i hela friden jag ska lägga upp bilderna.. Går ju inte från iPhone :/

  • Linda1983

    På måndag ska jag måttanpassa min klänning :) spänd av förväntan av att se den på igen :)))) jihoo snart är det dax att gå till prellen :) I veckan skickas hindersprövning och namnbyte in mitt nya namn: Linda Saarinen :)

  • Linda1983

    Vi har tänkt ha firehouse med låten love of à lifetime som utgång eller ingångsmusik sen vill vi ha piano musiken river flows in you antingen in eller ut :)

  • Linda1983

    Jag bara älskar dom där lite äldre rock balladerna :) sen ska vi ha som första dans oxå firehouse med låten when i look in to your eyes tror jag den hette :)

  • Linda1983

    Har bjudit in en kusin till mig och hennes Karl och barn! Men nu har hon betett sig illa mot mig och skrivit elaka saker om mig som mamma på sin blogg och tycker att jag är en dålig mamma :/ och hennes sambo kallar min blivande man för bög endast för att han köpte superfina dyra ljuslyktor till mig bara så där! Kan man av inbjuda någon man från början bjudit in!? Hur skulle ni ha gjort!? Hjälp snälla! Detta är inte heller första gången hon beter sig illa mot mig och mina kära och nära :/

  • Linda1983

    Sofiiiz@ ja de får nog allt bli så! Nu har vi bestämt ingångsordning in i kyrkan och jag är super nöjd över hur det blir :) men vill gärna höra vad ni tycker så klart ;) Min blivande man tar barnen i varsin hand och går in tillsammans med min syster (tärna/toastmadame) och hennes sambo (marchalk/toas master) sen min blivandes bror (best man) och hans fru (hederstärna) när kyrk klockorna ringer in :) sen spelas melodin river flows in you eller bröllopsmarchen och jag och min pappa går in tillsammans och han överlämnar mig till min blivande man vid altaret! Nu e jag nyfiken på vad ni tycker om detta :) bu eller bä ;)

  • Linda1983

    Vill att min far lämnar mig så han får vara delaktig då min mor inte längre finns i livet. Hon dog för 6 år sedan i sjukdomen ALS.. Vet att hon hade velat varit ned å greja med bröllopet å planera och dona och fixa så hon hade nog velat att jag gör på detta vis. På nått vis känns det som att hon är delaktig då.. Vet inte varför de känns så men de gör det verkligen.. Ska prata med prästen få se vad han säger! Hoppas det är okej!

Svar på tråden December brudar :)