Inlägg från: Linda1983 |Visa alla inlägg
  • Linda1983

    December brudar :)

    Vad har ni för musik i kyrkan in och ut march!? Har tänkt Air när vi går ut men vet ej... Känns lite sommrig.. Kanske bara musikstycket från någon låt av Adele !? Brudmarchen Åhhhh blir galen på alla frågor som inte har ett svar..

  • Linda1983

    Okej tror inte jag hört den... Kan du länka?! Hittade adeles- someone like you med endast piano spel! I want it!! Så vackert!

  • Linda1983

    Vi ska ha min syster dotter Marie-Louise som ska sjunga Sonja aldens låt "du är allt" eller "du" vet inte riktigt vad den heter

  • Linda1983

    Försöker och försöker få tag på chaufför och bil till vårat bröllop men de verkar omöjligt :/ Snart tror jag att jag beställer en färdtjänstbil hahaha :) Börja känna att tiden rinner ur mina händer, årets semester är över om en vecka och har ju tusen saker att ordna med inför bröllopet!! Har dock börjat med lite give aways och servettringar och placeringskort! Har även börjat skissa på ett festprogramm med roliga sånger och annat skoj som en liten presentation av alla gäster :) Men har ni nå fina ordspråk eller roligheter man kan ha i programmet så dela gärna med er :) Har ni börjat pyssla med något ännu?! :)

  • Linda1983

    Kul att ni oxåvält nyårsafton :) 3 par hittills :) Vi försöker oxå få de så billigt som möjligt vi har oxå nästan 100 gäster.. De jag räknat på hittills är ca 60.000:- vi ska ut med! Jag hyr min klänning var och kikade på jenjen men såg sådana skräck exemplar så nej jag hyr å vet vad jag får! Ska prova storleken i oktober. Har redan valt ut klänningen som är så vacker! Längtar tills jag får bära den :) Jätte fin gästbok och annat pyssel! Jag är inte så finurlig och händig så jag kör färdiga kort å så sen A4 papper som fest programm :) som sagt inte så händig :)

  • Linda1983

    Nu ska jag snart ta tag i alla pyssel och gästbok och festprogrammen och jag vet hur jag vill ha det meeen tummen mitt i handen!! Sen börjar de väl bli dax att beställa eller skicka in hindersprövning och namnbyten å grejer :) känns allt att det närmar sig med stormsteg :)

  • Linda1983

    Är inte så förtjust i soppa.. Vi ska inte ha efterrätt då de endå är tårta kaffe kaka å avec efter varmrätten :)

  • Linda1983

    Hindersprövningen och namnbyte e de samma blankett eller lär man ha två olika!? Var beställs dessa eller kan man skriva ut dem!?

Svar på tråden December brudar :)