Inlägg från: fannyohenrik |Visa alla inlägg
  • fannyohenrik

    Äntligen gift. :)

    I fredags den 20/7- 2012 så gifte jag mig med världens bästa man. vi fick det bröllopet vi ville ha och det vädret vi ville ha strålande solsken och varmt.

    Jag är så lycklig nu , men kan fortfarande inte förstå att jag är hans fru än, trots att jag bytt namn på dörren facebook och min mail..  men det tar väl ett tag innan man verkligen kan förstå att man är gift tror jag :)

    men framför allt så är jag förvånad över att allt flöt på att inget gick fel. (både jag och min man är ganska klantiga av oss) :)

  • Svar på tråden Äntligen gift. :)
  • fannyohenrik
    Chicita skrev 2012-07-23 13:59:50 följande:
    Grattis Glad

    För mig var det inte en så stor grej att gifta mig. Vi hade varit tillsammans så länge och gått igenom så mycket ihop. Men det är ändå väldigt svårt att komma ihåg att säga "maken" istället för "sambon" och det tog bra lång tid att lära mig skriva mitt namn eftersom jag vanligtvis skriver på mottagningskvitton flera gånger om dagen i jobbet. Så min signatur satt liksom i ryggraden, jag behövde inte ens tänka när jag skrev.

    Men nu, snart ett år senare, så har vi landat lite och det känns som att det var meningen att det skulle bli så här Glad 
    Tack så mycket :)

    Vi gifte oss på ettårsdagen från det att vi träffades , och från början så var det inte sån stor sak heller för oss men sen efter så insåg vi att det var väldigt skönt att va gift. :)
  • fannyohenrik
    disneyprinsessan skrev 2012-07-23 14:12:18 följande:
    grattis Glad
    Tusen tack :D
  • fannyohenrik

    Tack alla :) och grattis själva till er som har gift er eller ska gifta er:) det är en helt magisk upplevelse, det tror jag dom flästa kan hålla med om eller hur? :)

Svar på tråden Äntligen gift. :)