• emzerus83

    Brudar Västmanland 2013

    MrsDavidsson skrev 2013-01-27 22:28:25 följande:

     


    Förresten så testade jag lite bröllopsfrisyrer igår, min syster ska göra mitt hår. 
    Tänkte att jag kan lägga upp nån bild å få lite åsikter (vore skönt)
    Jag är så velig om jag ska ha så eller mera uppsatt?
    Jag är också inne på att ha ganska mycket utsläppt... å emzerus83, frisyren var super!! Spännade å få höra sen hur det har gått hos frisören. Vart gör du ditt hår? Och vad får du betala för det?
     
    Åhh av fint hår du har och frisyren ser ju jättebra ut! Jag tycker det är snyggt med lite halvuppsatt så där och sen med lite pärlor i också kommer bli supersnyggt tror jag! Har du lockigt hår eller har ni lockat det?

    Ja jag tyckte också att den frisyren var jättefin o jag hoppas att den blir bra på mig också... Min frisör trodde iaf att det skulle bli bra :) Jag var ju där i lördags men vi testade aldrig att göra frisyren då utan det kommer vi ta längre fram sen. För man vet ju aldrig, jag hinner kanske ändra mig igen :)

    Har inte fått nå direkt pris ännu...antagligen kommer en makeupartist att bokas där också. Eller de har ingen som arbetar där men de har en kontakt som är egen företagare och hon kan komma dit o sminka efter att frisyren är klar. Hon är inte bokad ännu så därför vet jag inget pris ännu.... Kommer även göra naglarna där. De skulle kolla om det går att få nå paketpris då för hår, makeup o naglar. Men håret bara gissar jag på ca 2000 kr. Går på Cut&Blow nere på stan- tycker de är superduktiga där!
  • emzerus83
    MrsDavidsson skrev 2013-01-28 18:07:31 följande:
    Ja det vore ju fantastiskt om du kunde få paketpris... det borde man tycker jag, när man ska ha så mycket :)
    Och skönt också att inte springa runt till en massa olika ställen!
    Ja jag har lockigt hår, men inte såna där fina lockar :) Så håret har fått lite hjälp förstås. Men däremot så är det väldigt tacksamt att locka ett lockigt hår... för lockarna går typ inte ur förrän man duschar nästan :)
    Jag prövade även med en krona också, jättefint tyckte jag men min sambo tyckte inte det... så det va lite tråkigt... eller ganska mycket tråkigt! :P Jag hade verkligen velat ha den, men men, bröllopet är ju ingen "one-man-show" och det viktigaste är ju trots allt att min man2b tycker att jag är fin!

    Sen så har jag äntligen hittat vart jag ska göra min brudbukett... det blir euroflorist nere i Igor, dom låg nästan 1000:- lägre i pris än dom andra jag har varit hos!! Och det kändes verkligen som att hon fattade vad jag ville ha. 

     
    va synd att han inte gillade kronan... Men om du verkligen vill ha den så tror jag ju ändå att din blivande kommer tycka du är världens vackraste på er dag :) Men jag förstår dig ändå...det är såklart inet så kul att i tanken ändå veta att han inte ville att du skulle ha kronan...

    har du hittat klänning än?

    Oj va bra att du fick ner priset så pass på buketten!! har du nå bild på ungefär hur du vill ha buketten och vad fick du för prisförslag?
    Tänkte om det kanske är värt ett besök dit för mig också :)
  • emzerus83
    MrsDavidsson skrev 2013-01-28 20:48:50 följande:
    Ja jag har hyrt en klänning på Ursulas så den va klar för länge sen... håller tummarna för att hon ska få sy in den lite sen, men nu är det att jobba på med den biten :P
     Ja jag la upp en bild tidigare i tråden.. men jag kan kanske få in den igen.. 


    Den här formen "klase" skulle enligt flera floristställen ligga på runt 2000:- och kunde bli dyrare beroende på vilka blommor man skulle ha. Euroflorist sa att dom kunde göra den för 900:- :)
    Och på andra ställen har dom sagt 450:- för tärnbuketter och 180:- för corsage..
    Euroflorist kunde göra tärnbuketter för 150:- och corsage för 80:- som skulle matcha min bukett. Helt perfekt, allt för 1.360:- (brudbukett, 2 tärnbuketter och 2 corsage)
    Fast jag ska ha lite andra blommor, den kommer att gå i grönt, rosa/cerise, blått och gult... alla vårens färger :D
    Hade ju faktikst kunnat kolla längre upp i tråden :) kom inte ihåg att du lagt in den... Men buketten är jättefin o vilket bra pris!!!
    Ska nog gå dit o fråga jag med :)
  • emzerus83
    lillasofie skrev 2013-01-28 19:39:34 följande:

    Snart får jag hem mina skor och min underkjol! Kommer denna vecka nångång (om inget går snett) och det ska bli så kul att få prova allt tillsammans och se hur/om det passar ihop


     


    Hur tänker ni med underkläder? Jag har några få kilon jag vill bli av med, men det känns inte som några problem. Däremot har jag efter 2 barn en mage som jag inte tror försvinner lika lätt Vet inte om man ska ha värsta trosorna som håller in, eller nån torsette (?) (typ korsette light) eller om magen helt enkelt får finnas där Vad ska ni ha för underkläder???


    Spännande, hoppas att allt passar bra!! :)
    Jag har min klänning hemma o jag kan inet låta bli att gå o titta på den då o då... längtar tills man får bära den på riktigt! :)

    Jag har köpt "vanliga" vita underkläder lite finare än vanliga...en bh utan axelband o ett par vita spetstrosor i hipstersmodell. Hon i brudklänningsbutiken tyckte man skulle ha hudfärgade underkläder men jag vill gärna ha vita...har väldigt svårt att tro att de vita skulle synas igenom min klänning.

    Om du ska ha något som håller in eller inte beror lite på hur du känner kring din mage, om det är något du "stör" dig på så kanske du ska kolla efter underkläder som formar lite/drar in. hur ser din klänning ut? är det så att magen kommer synas i den? eller är det mer en känsla kanske?

    Jag har haft ett par trosor en gång som skulle hålla in magen....tog av mig dom då efter halva kvällen då de var obekväma o jag tyckte inte heller att de gjorde nån direkt skillnad. Men där är det säkerligen en stor skillnad på märke o modell.
    Lättast är nog att du provar dig fram i en bra underklädesbutik om vad som passar dig o känns bra :)
  • emzerus83
    inspectorGadget skrev 2013-01-29 10:58:45 följande:
    BRUDAR: Vad är er värsta mardröm gällande allt kring bröllopet?
    Säger som en här ovan: att någon av oss är sjuka är den största mardrömmen!

    Sen vill man ju att hår, smink o så ska bli bra så att man känner sig riktigt fin!
    En annan sak som stressar mig så här innan är att man ska ha koll på precis ALLT som ska göras o fixas o bokas osv...att man helst enkelt glömmer något. Iaf något som faktikst är viktigt...för dagen D vill jag att jag o min blivande ska kunna njuta o inte behöva "rycka in" och fixa med saker för att vi glömt delegera uppgifter eller så.

    Men det viktigaste är trots allt att vi är friska på den dagen! Allt annars löser sig säkert ändå! :)
  • emzerus83

    Idag är mannens kläder fixade....han kommer vara såå stilig så :)

    Även bröllopsresa på bokad o delvis betalad...åh vad jag längtar!!! :)

  • emzerus83

    vi åker till Aruba i 2 veckor...åker i slutet av oktober! Ska bli sååå härligt!!!
    Funderar ev på att åka till Italien i sommar också, kanske en weekend eller så bara för att komma bort lite efter bröllopet också men det är inget vi bokat ännu!

    Hoppas att ni hittar någon bra resa som passar er Sophiebus... vill man åka lite längre bort så lär man nästan åka på vintern...och det är ju skönt att ha något o se fram emot då också under höst/vinterrusk :)

    Åhh så kul att du hittade en klänning idag!! Förstår att du känner dig lättad :)
    Har du nå bild?

    Börjar också känna mig lite stressad över allt...gör också det mesta själv så jag är liksom lite rädd att jag ska missa något! men min syster har lovat mig att vi ska ses snart o gå igenom allt jag hittilss har bokat o så....sen lista upp vad som är kvar o när det ska göras osv. Så man förhoppningsvis får lite mer överblick!

  • emzerus83
    sophiebus skrev 2013-01-31 07:23:58 följande:
    jag ska få bilden över skickad idag å sen lägger jag upp om jag kan =)

    det kommer ut en bröllopstidning i mitten av feb som är om planeringen som är toppen bra, köpte den på mässan.
    det är tidningen allt om bröllop.
    den är bara typ massa fylla i listor som man kan bocka av så man inte glömmer något =)
    ett tips bara.

    jag är oxå rädd att missa något, men en av mina tärnor har sten koll så hon jag faller tillbax på henne å hon piminner mig om saker jag måste tänka på.
    men annars är ju check listorna toppen som finns i tidningen =)

    henke (min sambo) är oxå jätte sugen på att åka till aruba, men de skulle bli så dyrt med 4 per när de nästan kostar lika mycket som hemma att leva där borta, haha 2 ungar som ska ha massa saker hela dagarna.. ojoj man ser pengarna fladdra iväg =)
    får nog bli thailand för oss om de blir någon vinter resa.  
    oki den tidningen låter ju toppen! den ska köpas :)

    Va skönt att din tärna har så bra koll!! Toppen ju :)

    Vi bokade genom ving o valde ett all inclusice hotell...då ingår alla måltider, drycker o vissa aktiviteter under 2 veckor. det var ju inte billigt men samtidigt inte så himla dyrt heller om man tänker på att allt ingår!
    har ni kollat de all inclusive hotellen?
    bara ett tips :)
  • emzerus83
    Solborga skrev 2013-02-01 09:46:42 följande:
    Inbjudningarna är skickade! Vilket pirr i magen, nu är det ju verkligen officiellt! De bör komma fram idag eller på måndag, så nu får man väl se om det kommer några anmälningar under helgen Glad

    4 månader kvar Solig 
    Åhh va roligt! Har ni fått in nå anmälningar ännu? :)
    Vi ska också ta tag i inbjudningarna snart o skicka iväg....
    MrsDavidsson skrev 2013-02-05 09:51:26 följande:
    .
    Tycker det ser jättefint ut! Verkligen vårigt!! :) Ska ni ha gröna löpare på bordet också?
    lillasofie skrev 2013-02-05 19:41:43 följande:
    Är det nån som har koll på nån bra sömmerska i Västerås eller omnejd!? Har googlat, men hittar inte så mycket. Ringt Wallins syateljé typ 20 ggr men ingen svarar. Lämnade meddelande senast, men de har inte ringt upp, så det känns inte så seriöst. Men jag måste hitta nån att sy in klänningen!
    Tyvärr har jag inte koll på nån bra sömmerska... Men kan inte de på tex Ruths sy in din klänning? De syr ju in o justerar när man köper sin klänning där men även om du inte köpt din där så kanske de kan sy in den ändå även fast du då får betala för det?
    kanske kan vara värt att ringa o fråga iaf! :)
  • emzerus83
    MrsDavidsson skrev 2013-02-07 15:26:57 följande:
    Asså tjejer... det drar ihop sig!!

    Här är min countdown, till den fantastiska dagen när jag äntligen blir fru och jag får ha den här underbara skapelsen på fingret! (behövs dock en putsning på förlovningsringen)
    Lääääääääängtar!
    Hur är det med er? Börjar det komma nå bröllopsnerver? 

     



     


    OM det gör!! :) Bröllopet är typ allt jag tänker på nuförtiden...  Tror min omgivning börjar tröttna lite :)

    Ni gifter er ju rätt snart ju :) Åhh va roligt!!

    Har ni funderat på vart ni ska fotas någonstans, om ni ska fotas vill säga?
    Jag vet ungefär vart vi ska fotas om det är så pass bra väder så att vi kan vara ute. men om det spöregnar så vill jag gärna ha en plan B o kunna ha tillgång till någon fin inomhusmiljö. Är det någon som har tips på det i västerås?
    Får man tex komma in i slottet?
Svar på tråden Brudar Västmanland 2013