Inlägg från: lillasofie |Visa alla inlägg
  • lillasofie

    Brudar Västmanland 2013

    Haha, tänkte inte på att de har kostymer också


     


    Är det nån som kollat på kostymer där? Säljer de också?

  • lillasofie
    Fridanila skrev 2013-01-18 18:50:17 följande:
    Vi bokade lokalen i slutet av maj 2012, och fick då information att ingen bodde på våningen över... De bodde i huset på gården! När fick du den informationen? Klockan ett är ju tidigt för att vara bröllop! Då får man väl vara ute i sommarnatten eller nått! Måste dubbelkolla med dem igen!

    Vi bokade i juli kl 2012 och vi har träffat han som bor uppepå. Så det bor nån där i alla fall.


    Känns också lite tråkigt att behöva sluta kl 01 men vi kanske redan har åkt iväg då, vem vet. Känns som man kommer vara lite trött efter hela dan. Men det vore ju kul om de andra kunde få stanna ett tag till. Han uppepå sa att han kom ner och sa till efter 01 om vi inte lugnade ner oss

  • lillasofie

    Inte kl 2012


     


    Jag känner att jag måste ta tag i allt nu igen, har inte gjort mycket under jul och nyår! Ska beställa en underkjol nånstans ifrån, ringa sömmerska, boka cateringen fullt ut och sen fixa färdigt inbjudningskorten. Hur skriver ni i dem? Jag tycker det känns så svårt att få till det bra!

  • lillasofie

    Ang fotografering så sa vår fotograf att det ju egentligen inte var så stor skillnad på sommaren när man fotade eftersom det är ljust så länge. Vi ska vigas 16 och ska fotas innan det för att hinna med.


     


    Ang transport så blir det vår bil till kyrkan antar jag, och sen är ju festlokalen rakt över gatan så då går vi


     


    Vi ska ha buffé och funderar också på det där med tal och sånt. Vi tänkte försöka lösa det så att vi har en förrätt där de flesta tal betas av. Det där ,ed paus var ju smart, men vi kommer ha mellan 80-100 pers så det känns som att folk måste gå i omgångar om det ska funka. Usch, jag har lite panik för hur det kommer funka egentligen, men det är så det måste bli. Om vi ska spara in på nåt så blir det att ha buffé och jag vill verkligen ha det, så det ska bli lite spring och mingel, men är orolig hur det ska funka rent praktiskt. Och vi vill bjuda alla också, så det får helt enkelt funka.


     


     

  • lillasofie

    Jag trodde min klännig i tyll skulle vara fluffig nog, men det var den inte, så nu har jag precis besällt en, och ett par söta skor också


     


    Åh om du jobbat på systemet kanske du har lite bra tips på viner! Min mamma och sambo ska ner till Tyskland och handla åt oss (de står för det) men jag vet inte alls vad vi ska ha! Vi kommer nog ha fläskfilé och lax, och möjligtvis även kycklingfilé på buffén. Några spontana tips? Satt igår och försökte räkna ihop vad som ksulle behövas, men det är ju jättesvårt! Vet inte alls vad folk kommer vilja dricka till maten. Och man vill ju verkligen inte att det tar slut! Vi ska nog bara ha vin öl och cider i baren sen. Bara avec till kaffet, men ingen annan sprit alls.


     


    Jag ska ha rosa gerberor bara, typ 10 stycken som jag binder ihop själv. Tärnan får ca 5 st.


     


    Hår blir en hårmunk, trivs bäst i uppsatt hår och vill ha nåt enkelt som man kan fixa själv med hjälp av tärnan/syrran. Sen blir det nog en bun-wrap eller tiara, och sen en slöja till.

  • lillasofie
    inspectorGadget skrev 2013-01-27 19:56:32 följande:
    Jag är en spion. Jag är inblandad i någon av eras bröllop. kanske är det ditt bröllop, kanske inte!
  • lillasofie

    Snart får jag hem mina skor och min underkjol! Kommer denna vecka nångång (om inget går snett) och det ska bli så kul att få prova allt tillsammans och se hur/om det passar ihop


     


    Hur tänker ni med underkläder? Jag har några få kilon jag vill bli av med, men det känns inte som några problem. Däremot har jag efter 2 barn en mage som jag inte tror försvinner lika lätt Vet inte om man ska ha värsta trosorna som håller in, eller nån torsette (?) (typ korsette light) eller om magen helt enkelt får finnas där Vad ska ni ha för underkläder???

  • lillasofie

    Är det nån som har koll på nån bra sömmerska i Västerås eller omnejd!? Har googlat, men hittar inte så mycket. Ringt Wallins syateljé typ 20 ggr men ingen svarar. Lämnade meddelande senast, men de har inte ringt upp, så det känns inte så seriöst. Men jag måste hitta nån att sy in klänningen!

  • lillasofie

    Vi har lämnat över "fotoplats" till fotografen Han skulle ut och reka i närheten av kyrkan. Ska köpa fina paraplyer att ha vid regn. Men vi ska nog ha en plan B om det hällregnar. Får luska på vart...


     


    Vet inte vad vi ska ge för gåvor än, men har tänkt både till bestman/tärna och toastmasters. Jag köpte ju underbara manshettknappar till sambon med barnens namn på, och de vill jag ge till alla Problemet är att bm har 3 barn och toastmastern inga barn, så det funkar ju inte Tärnan får nog nåt smycke.


     


    Vi ger inga morgongåvor. Pratade om det först, men vi känner att vi hellre lägger pengarna på att göra något extra tillsammans på bröllopsresan.

Svar på tråden Brudar Västmanland 2013