• BlomAnna

    Hur såg ERAN caketopper ut?

    FruStendahl skrev 2012-07-11 18:57:15 följande:



    Denna caketopper från Sia köpte vi, hittade den på tradera för en billig peng ;)


    Precis en sån är jag ute efter men hittar den inte någonstans
  • BlomAnna
    Tilda93 skrev 2012-08-23 04:25:55 följande:
    åh en sådan har jag letat efter! min blivande är mer än 40 cm längre än mig!
    vart finns den?
    Jag har också letat för min blivande är också nästan 40 cm längre än mig. Dessutom är jag lite rund så den skulle passa perfekt men de verkar ha slutat göra dessa så det enda sättet att få tag på den verkar var om man hittar den begagad. 
  • BlomAnna
    Tilda93 skrev 2012-08-23 15:13:36 följande:
    För mig gör det inte så mycket att den är begangnad, så länge det är DEN! :)
    Jag kan också tänka mig en begagnad men det verkar svårt att få tag på. Jag har iaf inte hittat några. Kanske nån av er som haft den som vill sälja?
  • BlomAnna
    Sofi K skrev 2012-08-23 18:27:50 följande:

    Vad fina allas caketopper är! Så spännande att se hur olika folk tänker!


    Min situation är inte den att min blivande man är 40 cm längre än jag, utan snarare att han är 12 cm kortare än jag... DET är svårt att hitta mina vänner.


    Var i tyskland i somras och LYCKADES hitta ett par där hon var längre än han, så jag köpte det för skojs skull. Vi gifter oss först sommaren 2013 så hittar jag något annat så är det ju bara roligt.


    För vem bestämmer att alla män ska vara brunhåriga eoch tjejer blonda, på sin höjd ljusbrunt...? Har knappt lyckats hitta något par (lär caketopper) där mannen är svarthårig och kvinnan mörkbrun... exixterar det ens? Någon med samma problem eller erfarenhet av vart man kan hitta en får mer än gärna komma med förslag!


    SIA caketoppern vi pratat om där mannen är längre finns även i omvänd variant alltså att tjejen är längre. Såg den på festingen.se så den verkar fortfarande säljas. 

    Nej det är rätt kansigt det där med hur paren ser ut tycker jag. Tittade på caketoppers som skulle vara två kvinnor, då hade ena kvinnan vit brudklänning och den andra kostym...Förutsätts det alltså att om det är två kvinnor som gifter sig så kommer den ena klä sig som en man? Kan inte båda ha brudklänning? Konstigt tycker jag. Det är tydligen också svårt att få tag på brudpar där den ena är mörkhyad och den andra ljus...också kosntigt tycker jag.
Svar på tråden Hur såg ERAN caketopper ut?