Inlägg från: Power of Love |Visa alla inlägg
  • Power of Love

    Blivande fruar 2014

    På lördag ska jag följa med en kompis och titta på bröllopsklänningar. Hon gifter sig i år och vi är ett helt gäng som åker för att titta. Är det lite folk så tänkte jag att jag också kunde passa på att prova lite för att få en idé om vad jag vill ha för något. Glad

    Förrseten så har jag och min fästman funderat lite på om vi ska be hans halvsyster att sjunga på vårt bröllop. Min kompis är redan bestämt men vi känner att vi gärna låter någon på hans sida sjunga också. Dessutom bor min kompis utomlands och är utbildad musikalartist så om hon har ett jobb som hon inte har möjlighet att komma är det skönt att iaf ha en till som vill sjunga. Problemet har varit att vi aldrig hört henne sjunga eftersom vi bor i olika städer och vet aldrig nr hon ska sjunga. Men så pratade jag med hennes mamma och sa att de måste säga till när systern ska sjunga så vi får åka och lyssna. Sa dock inte varför eftersom vi vill ju höra henne först. Men så sa hennes mamma i förbi farten att det fanns ett youtubeklipp när systern sjöng. Så nu har både jag och fästmannen lyssnat och jag måste säga att hans syster har en helt fantastisk sångröst! Hon är dessutom bara 15 år. Vi får se när vi får tillfälle att fråga, hoppas att hon vill och vågar Glad

  • Power of Love
    Marcus Elin skrev 2013-01-25 00:23:30 följande:
    Det har blivit ändrade planer för vårat bröllop. Det kommer inte att bli den 7/6-14. Utan att vi kommer gifta oss i år ist närmare bestämt i april på våran sons dop. Det var min sambo som kom på idén att överraska alla ist efter dopet att vi har vigseln direkt efter. Det är verkligen dags att börja planera inför bröllopet nu. Det kommer bli en enklare variant än vad som var planerat från början. :)
    Åh va roligt! Lycka till!
  • Power of Love

    Igår köpte jag det första till bröllopet, nämligen servetter. Inga speciella utan bara standard på IKEA. Men vi hade tänkt att köra dubbelt men antingen gröna eller lilla och med en vit ytterst. Vad tror ni om det? Vi tänkte att vi skulle duka med varannan.



    Jag vet inte riktigt hur vi ska göra med servettringar. Den gröna har jag gjort en med hjälp av smyckestråd och gröna och lila pärlor men den passade inte riktigt in. Den känns för smal Vill ha nåt bredare tror jag. (den lilla band jag bara lite garn runt så det kan ni bortse i från. En lite närmare bild på servettringen.



    Jag provade även en bröllopsklänning idag ochvad häftig och overklig känsla det var. Jag la en bild i andra tråden så ni får gärna tycka till om modellen. Just den specifika klänningen har jag tyvärr inte råd med. 
     
  • Power of Love

    Gällande ringar har jag satt en budget på 10 000kr. Den jag har funderat på ligger på runt  8000 på guldfynd och vid min födelsedag brukar jag som medlem få rabatt (20% om jag minns rätt) så tänkte köpa den i samband med jag får rabatten nästa år. Inte helt hundra om det blir den för jag vill ju prova några stycken så jag verkligen vet vad jag vill ha. Det jag vet att jag vill ha är en smal röd guld ring med flera diamanter på. Även om jag har satt en budget så är ringen det viktigaste eftersom den ska jag ju ha hela livet sen så där tänker jag inte snåla. Min fästman vill inte ha någon ny ring så då måste jag ju kunna lägga lite extra på min om det skulle vara såOskyldig

  • Power of Love
    schmock skrev 2013-01-26 16:56:24 följande:
    Självklart ska du det!
    Power of Love skrev 2013-01-26 15:03:15 följande:
    Igår köpte jag det första till bröllopet, nämligen servetter. Inga speciella utan bara standard på IKEA. Men vi hade tänkt att köra dubbelt men antingen gröna eller lilla och med en vit ytterst. Vad tror ni om det? Vi tänkte att vi skulle duka med varannan.
    Det blir jättefint tycker jag! Själv så ska vi ha servetter från romance.se, de hade jätefina i olika färger med namn och datum som tryck.

    På tisdag ska vi äntligen komma iväg och kolla lokal. Ska bli spännande och om den är bra ska vi fråga om vi får boka redan nu. Får vi det så ringer vi och bokar vigsel också. Man borde väl få det va? Trots att det inte är förrän sommaren 2014?
    Romance.se har jättemycket fint. Har kickat lite där själv. Men vi valde IKEAs servetter mycket eftersom färgerna är så vi tänkt oss.  

    Spännnade med att se lokalen. Vi hoppas att kanske kunna titta på vår tilltänkta lokal nästa helg.
    Vet inte riktigt hur tidigt man kan boka. Så fort vi har bestämt lokal (och där med stad) tänkte jag maila/ringa och fråga.  
  • Power of Love
    Sandrajavisst skrev 2013-01-26 17:10:17 följande:
    ja vi har redan bokat kyrkan. gäller att vara ute i god tid. Det var redan en del bokat till 2014 när jag bokade.

    Ja ska fundera på ringen... vet inte alls vad jag vill ha. Och min förlovningsring är ganska mycket i sig så vill ju inte toppa med en för stor ring heller. Min man vill heller inte ha någon ny. Han tycker om sin och den är som sagt lite mer än bara slät=)
    Gå och prova lite olika ringar så hittar du säkert nån du gillar. Glad
  • Power of Love
    MH2014 skrev 2013-01-26 20:02:21 följande:
    Power of love - gör lite bredare servettring utav avklippt toarulle och dekorera den efter smak?
    Det är en bra idé. Nu har jag i sig fått för mig att virka servettringar med blommor. Lite för att få in spets känslan och lite för att få in något som är väldigt typiskt mig eftersom vi även tänkt att få in LEGO i dukningen som är väldigt typiskt min fästman. Jag tänkte visa med bild i morgon.

     
  • Power of Love

    Detta var vad jag pysslade med igår. Ursäkta min dåliga mobilkamera. Den lilla är utan pärla och den gröna med. Lutar att det blir med pärla. Garnet jag använt är inte vit-vit men det kanske inte gör något? 



  • Power of Love
    Larssonmaria86 skrev 2013-01-27 10:42:27 följande:
    Då får väl jag också gå med i den här tråden då det idag var tio dagar sedan min älskade m2b gick ner på knä och friade till mig på vår 10-års dag :) Bröllopet planeras till 14 juni 2014 och i fredags bokade vi lokalen, kanske tidigt ute men då vi vet vilken lokal, kyrka och bil vi vill ha så känns det skönt att ha det bokat! Plus att det känns mer verkligt ;D Har sett att det diskuterats mycket om ringar och jag och min m2b valde att köra den amerikanska traditionen med att jag fick en jättefin diamantring nu och när vi gifter oss ska vi ha "enklare" ringar (min m2b har ingen förlovningsring). Vill ni se bild på den så finns den i mitt galleri :) Har faktiskt fått en del kommentarer från folk som ifrågasätter varför vi köpte så "dyr" ring men jag tror precis som Josefine & Micke att vi hade ångrat oss i framtiden om vi inte köpte drömringen. Ska bli så spännande att följa denna tråden nu och få massa inspiration :D
    Grattis och välkommen! 

    Tråkigt att folk ska hålla på att ifrågasätta ang ringarna. Huvudsaken är ju faltiskt att ni är nöjda. 
Svar på tråden Blivande fruar 2014