Inlägg från: Malin4900 |Visa alla inlägg
  • Malin4900

    Blivande fruar 2014

    Här är en till som ska gifta sig 2014. Min m2b har varit ganska avvaktande med bröllopstankar sedan vi förlovade oss, men i år på alla hjärtansdag sa han att han (äntligen) är redo. Jag tycker verkligen att det är på tiden då vi hösten 2014 har vi varit tillsammans i 10 år och förlovade i 5 år. Vi har dessutom en dotter på 7 månader! Det blir troligtvis ett vår eller höst-bröllop, längre än så har vi inte kommit. Jag ser VERKLIGEN fram emot att planera vårt bröllop!

  • Malin4900

    Oj vad långt många av er kommit, blir lite lätt stressad här i soffan ju ;) Vi har precis varit på sommarens andra bröllop och känner att vi nu kan börja fokusera på vårt eget. Vi har fortfarande inte bestämt festlokal, men har några favoriter. I övrigt har vi inte gjort någonting... Jag tänkte börja prova klänningar nu till hösten då det reas, kanske har man tur och hittar en till superpris!

  • Malin4900

    Det är rätt, än är det gott om tid. Datumet är satt 17/5 så knappt ett år kvar :D En kompis som gifte sig för två veckor sedan planerade deras bröllop på ett halvår, och det blev super så ingen panik än igentligen ;)

  • Malin4900

    Nu har vi (nog) bestämt oss för festplats. Vi struntar i Marstrand och flyttar oss lite längre norr ut till klädesholmen. Vi var där i förra veckan när vi var ute och seglade och åt en fantastisk middag på en restaurang där, Salt & Sill. Tror vi ev bokar nu i veckan som kommer :D

  • Malin4900

    Åh vad roligt att du varit på bröllop där! Var det något du tycker kunde varit bättre eller som var extra bra? Alltid kul att få höra lite erfarenheter :)

  • Malin4900

    Åh kul med godisbord, det måste vi definitivt kolla upp! Idag har jag köpt papper och provgjort inbjudningar och std, det blev super! Vi tänkte snart skicka ut std snart, och eftersom vi vill ha samma tema på alla trycksaker är jag ju tvungen att ha en plan samt inhandla allt material så att det inte försvinner ur sortiment :)

  • Malin4900

    Välkommen! Vi är ganska många från göteborgstrakten nu tror jag :) Jag tänkte börja kika på klänning nu i september när de börjar rea lite, sedan får vi väl se hur det blir. Min mormor ska betala min klänning. Försökte boka kyrkan igår men hon som har hand om det hade sem och är tillbaka på måndag... Typiskt!

  • Malin4900

    Vi ska ha festen på klädesholmen på Tjörn så vigseln blir också där. Förhoppningsvis i klädesholmens kyrka. Ett tips för er är båtellet/restaurang drott på marstrand. Vandrarhem och restaurang, de har också en lokal dit man får ta med egen dryck om man vill.

Svar på tråden Blivande fruar 2014