• Csve

    Blivande fruar 2014

    Hoppar in här med.. Förhoppningsvis blir det bröllop i juni 2014 för oss. Har faktiskt redan bokat kyrka och lokal för att vara säkra på att få dom just den dagen. Pingstafton blir det! :) Vi vill ha så mycket som möjligt för pengarna, (såklart) men har inte bestämt budgeten än.. 30000 kanske... Har ni valt färgtema?

  • Csve

    Heej!


    Tror jag kikat in här innan, men nu e jag här lite oftare!
    Bröllop pingstafton 2014.


    Kyrka bokat, lokal likså men vi kollar ändå runt efter annat. Lokalen vi bokat är en lada vid en sjö.
    Utomhus scen, stort grönområde och stuga med kök och sällskapsrum.


    Har två tärnor för tillfället.. Min bonussyrra, och sambons syster. Har valt vitt, silver och grönt som färger.

  • Csve

    TS: nu har jag följt denna tråden ett litet tag och varje ggn jag öppnar den så förundras jag av din klänning! Väldigt fina var ni!

  • Csve

    Okej :) Såg att ni blir ca 60 st, det är likadant för oss. Har en lokal bokad redan, en festlada där man själv får stå för mat, servering, bortplockning mm. Väntar dock på offerter fr lite fler ställen, B.la ett ställe i Stadsparken med utsikt över Vättern. Det blir såklart dyrare men då ingår servering och jag behöver inte lyfta nåt mer än mitt vänstra ringfinger den dagen Så det kan nog vara värt de högre priset. Känns ju som om det vore en evighet kvar, men nu när jag sitter och googlar runt så inser jag vad sjukt mycket det är att göra..

  • Csve

    Myigt att va mammaledig! Jag har precis börjat jobba igen efter min och plutten fyller 1 i helgen! Helt sjukt! Vi ska m.a.o oxå ha barn med på bröllopet, våra tre (2 flickor, 1 pojk) ska vara näbbar. Tanken är väl att vi ska tänka lite på ekonomin oxå, dels för att jag precis börjat jobb igen- tidsbegränsad anställning och sen för att karlen pluggar för tillfället. Man blir ju inte rik på att vara mammaledig eller studera direkt! Funderar på en barnhörna- massa papper, kritor och roliga klistermärken och mallar. Det brukar åtminstone sysselsätta våra barn länge..

  • Csve

    Sandrajavisst: Kul! Tyvärr vet jag inte hur minska lösa det andra, men man tycker ju att folk själv får lösa ifall de inte vill köra själva.

  • Csve

    Rawa: Åh jag vill med ha en fet godisbuffe, eller bakelsebuffe kanske. Haha Hmm, hur klär han sig annars? Låt han klä sig i det han bäst gillar. Fullt drag hade vatt häftigt, och förmodligen gjort alla tjejer avundsjuka

Svar på tråden Blivande fruar 2014