Inlägg från: MissLii |Visa alla inlägg
  • MissLii

    Blivande fruar 2014

    Hejsan!
    tänkte om man kanske fick vara med och hänga här?!
    Vårat bröllop är planerat till den 14juni2014 ;) 

  • MissLii

    ..skyndar fram här. Har bokat datum/kyskan. OCH utsett tärnorna (4st) samt... Provat klänningen 2000ggr och bestämt mej för "the One". Har planerat det hår bröllopet i mitt huvud i så många år redan. Bara gått och väntat på att mrS skulle "drop the question" ;)) Bridezilla....mja ;))

  • MissLii

    Färgerna är rosa/grön och bryts av med silver+gråa toner. Basen är självklart vitt. ;)) Klänningen är underbar!! Spets runt byst med lite "glitter i". Lite osymmetrisk tight ner på höften för att sedan ha en drapperad kjol ;) kärlek. Lite små ändringar som knappar i rygg kommer göras senare... Kunde lixom inte låta bli att sticka in huvudet och lixom bara snubblade över denna skönhet som den första klänning jag provade. Inbillade mej att man kan inte välja den första...prova 20-talet till under 2v men återvände varje gång till den första. Så nu är den min..... För HALVA REA-priset ;)))

  • MissLii

    Super pris! 2200:- långt under budget ;)) Bokat in oss på 140614! Så ett bra tag kvar. Tränar som en galning för att komma iform efter trean..men senhöst klänningen var som sydd för mej. Ska försöka gå ner lite. Bygga lite muskler... Så lite ändringar räknar jag iallafall med ;)

  • MissLii

    Vi har bokat kyrka och hittat klänningen..... Samlar en mapp med insperationsbilder just nu om dekoration och ringar.... Känns som det är lite för långt kvar ;))

  • MissLii
    Sandrajavisst skrev 2012-12-03 17:49:45 följande:
    Bra tips med inspirationsbok! jag har ju massa ideer men gäller att spara dem så man kommer ihåg! ska skriva ut en planering med så man kan bocka av det som är gjort och planera.

    Jag vet inte om jag ska pyssla ihop korten eller köpa färdiga.. det är ju så kul att pyssla
    Ska iaf ge mig på pompoms! Ska ha 3-4 st hängandes från taket i lokalen.. men undra om det är svårt?

    vi hade funderingar att ha på en herrgård där de hade restaurang. låter som en bra idé.
    Här är en till som ska ha PomPoms... INTE alls svårt att göra själv ;)
    Har provat och gjort några röda och vita nu som jag kommer dekorera julbordet med ;)) googla, finns massa bra bloggar med beskrivningar.
    Gjorde mina nu i lite tjockare servetter. Men ska prova göra i silkespapper också. skulle vara roligt att kunna göra några i tyg. Jag gillar när det är lika men i olika..material. så man får lite känsla ;)) 
  • MissLii

    Oj vad nyskriven.. Inte varit inne på ett tag. Julen kom emellan. Tiden springer fram och det är rätt skönt...för det betyder ju att det snart är dags ;)) Igår fyndade jag vita pompoms....på rusta, för inga pengar alls... Hoppas på att göra fler fynd nu faktiskt, bara jag orkar mej ut bland folkmassorna och julrean! betalat min klänning redan, köpt fina vaser, 16 vita pompoms och några ljuslyktor som jag tror jag ska använda.. Bokat kyrka har vi också gjort. Valt ut tre av dom fyra tärnorna. Bröllop-Mappen fylls med insperationsbilder dagligen. :) Någon som har någon bra App till iPad med planerare och gärna en budgeträknare???

Svar på tråden Blivande fruar 2014