Inlägg från: Stampe |Visa alla inlägg
  • Stampe

    Blivande fruar 2014

    Hej alla

    Om allt går som vi vill det, med ekonomi och sånt, så gifter vi oss i början av juli 2014 i Linköping med omnejd, blir antagligen den 5:e. Som gästlistan ser ut nu så blir det 65 gäster men det är ju ett tag kvar så mycket kan ändras. Blått och vitt som färgtema, lite Grekland över det eftersom vi båda verkligen gillar landet och att vi även förlovade oss där.

    Jag har turen, eller jag tror det iaf, att ha en fästman som älskar att planera saker och det gör jag med så det blir väldigt mycket bröllopssnack här hemma. Men vi har inte slagit fast så mycket i planeringen än, vi spånar mest. Vi har sagt att vi ska späcka datum nu i juni när vi vet om vi hinner spara tillräckligt med pengar. Och då med en gång boka kyrka och festlokal, så just nu är det mycket surfa runt och få inspiration :)

    Som tur är så är ju verkligen dessa forum den bästa inspirationen :D

  • Stampe

    Haha, fick nu veta att det kommer vara kvartsfinaler i fotbolls-VM den 5:e juli 2014 :P Min fästman är riktig fotbollsnörd, spelar själv och ser de flesta matcher som gåt på tv. Anledningen till att vi har valt att gifta oss i juli är för att det är fotbollsuppehåll då! Jag gillar juli så inte mig emot men nu verkar det som om vi måste fixa en visning av fotbollsmatcher på vårt bröllop eftersom tyo hela hans släkt är lika fotbollsintresserade ;)

Svar på tråden Blivande fruar 2014