Inlägg från: Sandrajavisst |Visa alla inlägg
  • Sandrajavisst

    Blivande fruar 2014

    Hej. Får jag också vara med här? vi tänkte ha ett majbröllop 2014. vi hade tänkt att ha det i september-13 men vi gav upp den idén. Blir för stressigt. Jag har iaf redan frågat 2 tärnor så det är klart=)

  • Sandrajavisst

    HubbaBubba: gör det ni  vill! det är er dag=)

    Nu har vi bokat lokal. 7 juni 2014 blev det! På ett unsderbart ställe. Borde ju vara ok att göra inbjudningskort nu?

    Undra om kyrkan är bokningsbar redan nu?

    Hur har ni andra det? har ni prickat av något på listan?

  • Sandrajavisst

    141004: Ja det vore ju tråkigt. Men kyrkan är på landet så är nog ingen risk för bokning. men ska ringa och höra iaf=) som du säger tråkigt om någom annan bokar den!

    Vi kommer nog ha lite romanstiskt tema/lite modernt lantligt=) ljusrosa och guld kommer nog vara färgerna (vitt är ju i bakgrunden så där).

    MH2014: Ja så spännande. Vi har bokat en stoor lokal nu och den ville vi ha! vi har velat länge mellan en mindre herrgård och en större lada (men jättefin) där man kan göra massa själv =)

  • Sandrajavisst

    Bra tips med inspirationsbok! jag har ju massa ideer men gäller att spara dem så man kommer ihåg! ska skriva ut en planering med så man kan bocka av det som är gjort och planera.

    Jag vet inte om jag ska pyssla ihop korten eller köpa färdiga.. det är ju så kul att pyssla
    Ska iaf ge mig på pompoms! Ska ha 3-4 st hängandes från taket i lokalen.. men undra om det är svårt?

    vi hade funderingar att ha på en herrgård där de hade restaurang. låter som en bra idé.

  • Sandrajavisst

    E86: men perfekt att kunna bocka av! jag är ju kontrollfreak så. Kommer dela ut en lista till mina tärnor, att göra lista=) haha bridezilla!

    Och det man ska tänka på är att det tillkommer ofta kostnader på restaruang. ex om någon tar ett extra glas vin till maten. Så gäller att komma överens med ägaren hur man löser det så man inte får en räkning till dagen efter.

  • Sandrajavisst

    E86: haha ja lite ska de få jobba=) men har mina 2 bästisar så vi kommer göra det till en underbar upplevelse. Och självklart ska de få välja lite själva hur mycket de vill delta men de vill vara med så mycket de får=)

  • Sandrajavisst

    Hej hur går det för alla?
    Nu är det julförberedelser här för fullt! Sitter och småkikar på pyssel jag vill göra. 

    Men efter jul ska jag fixa en pärm där jag kan föra in all inspiration. Sen ska jag boka kyrka i januari. Börja samla in lite prisförslag på catering och sånt smått. Ska boka in en träff med tärnorna tänkte jag men i jan/feb=)

    hoppas ni har det bra och inte är insnöade!

  • Sandrajavisst

    Ja men vad kul=)
    Jag har inte provat än men ska! Går det i tyg med? Ohh måste ta tag i det. Vill ju ha ganska stora bollar som hänger ned från taket. Ska nog ha i rosa med vitt eller guld i mitten! Kul!

  • Sandrajavisst

    Neverthless: Jag kommer att ha 2 tärnon, 2 nära vänner.
    sen kommer sambon ha en best man!

  • Sandrajavisst

    Det som inte kom med: ta den som du tycker, Du behöver absolut inte ha mer än 1, du avgör och känner själv det är Er dag!

Svar på tråden Blivande fruar 2014