Inlägg från: Josefin o Micke |Visa alla inlägg
  • Josefin o Micke

    Blivande fruar 2014

    Vi ska också gifta oss 2014 så hoppar på här. Vi är inne på ett vinterbröllop gärna 25 januari då vi firar fem år tillsammans. Våran budget kommer vara ganska stor men min ring och resan kommer vara minst hälften så behöver ändå snåla endel. Vårt största problem är att vi inte hittat en perfekt lokal. Jag tycker om att pyssla och skulle gärna utsmycka lokalen själv men en bra lokal i Stockholm som inte kostar för mycket och eget vin är inte lätt att hitta.

  • Josefin o Micke

    Jag satt precis och funderade när jag ska göra vad och tänkte att det är såååå lång tid kvar men insåg att shit vi ska gifta oss om 15mån, ahh hur ska man hinna allt. Vi ska även sälja våran lägenhet i januari och flytta in i nya i april, börjar vara dax att sätta igång med allt pysslande. Vi har nog troligen bestämt att festen blir i Ängby slott och vigseln i Bromma kyrka ska bara se om det går att hyra slottet redan från fredagen för att ställa i ordning den utan att mdet blir för dyrt.


    På tal om buffé eller ej så tycker jag att det är minst lika trevligt med buffé som sittande servering. Vill man kan man ju ha förrätten serverad av personal!


     

  • Josefin o Micke

    PoS: Vad kul då har vi valt samma datum och i Stockholm båda två, vill du vara inne i stan eller i någon förort?


    MH2014: Låter spännade med en buket med kottar, blev själv lite sugen på att göra en bukett till tärnorna med bara kottar, kanske med lite färg på "topparna".

  • Josefin o Micke

    Nu när vi är inne på nya året så är det äntligen dax för att börja planeringen så nu ska jag skriva lite mer. Idag har vi varit och kollat på kyrka och festlokal, så nu inväntar vi en offert och vi har också bokat in ett möte med en fotograf på bröllopsmässan. 25 är det bara ett år kvar!

  • Josefin o Micke

    Pia 88- vilken fin caketopper, tror vi ska ha något liknande. Vi har fått ett första förslag från lokalen på mat och drika, var dock inte vad vi har tänkt oss. Dels har de bara räknat med ett glas till förätten och ett till varmrätten och inte någon avec. Känns som det behövs minst två till varje rätt om de ska vara några tal emelln så folk har lite att skåla med när talet är slut, eller hur tänker ni andra?

  • Josefin o Micke

    Det där med ring är jättesvårt men vi har bestämt att det blir billigare i längden om jag väljer en dyrare ring redan nu. Tror (läs vet) att jag annars kommer vilja byta upp den innom ett par år. Vi var på mässan på grand igår och fick månganya idéer! Har även hittat en annan festlokal så vi ska och kolla på den om ett par veckor men nu lutar det åt att bli bröllop i Sollentuna istället för Stockholm city. Blir mässan i nacka i morgon där vi ska träffa två olika fotografer så tycker vi om någon av dem så bokar vi det då också. Vid den här tiden om ett år är vi gifta, jippi!

  • Josefin o Micke

    Nu är mässan i nacka också avklarad. Hittade en fantastisk gammal ring där som bara var tvungen att följa med mig hem, det första som blev klart är alltså vigselringen hur ska jag kunna hålla mig med att inte använda den på ett helt år? Men men så kan det gå. Vi ska även träffa en av fotograferna som var där om ett par veckor för att skriva på kontrakt och sådant. Var även med i massa tävlingar också så nu får ni hjälpa mig med att hålla tummarna för att vi ska vinna. Hubbabubba, vad roligt med en konsult, tror att det kan vara till stor hjälp om man har svårt/ ej tid att leta efter allt själv eller bara vill ha lite extra hjälp.

  • Josefin o Micke

    Idag har vi bokat fotograf och frisör, börjar kännas som att det är på riktigt! Tänkte prova lite klänningar nästa vecka så att jag vet vad jag passar i. Kommer sy min egna klänning så snart dax att börja om den ska hinna bli klar i tid =).

Svar på tråden Blivande fruar 2014