Inlägg från: madd4you |Visa alla inlägg
  • madd4you

    Blivande fruar 2014

    Halloj alla blivande fruar 2014!!!


    Vi planerar också bröllop 2014 och dom flesta tycker att jag är knäpp som börjar planera redan nu, men jag tycker det är såååå ROLIGT!!! Har redan börjat på festhäftet då vi kommer ha 140 gäster och kommer att göra en liten gästpresentation utav ALLA gäster! Det enda som är spikat är att vi kommer ha en kyrkligt bröllop (Oscarskyrkan)och ha mottagningen på Operaterassen Har redan börjat tjuvprova brudklänningar wiiiiiiiii! Pratade även med Alicia Swedenborg som kommer att vara våran fotograf, och hon är ju fullbokad ganska långt i förväg, så vi passade på att boka henne också...Så roligt att läsa allas inlägg!


    Ponduss: Gud vad häftigt att ha ett lantligt tema Vill gärna se bilder sedan


     


    En stor kram på er ALLA blivande brudar 2014!! Vet att det är lite långt dit, men tiden går fortare än ni tror ska ni se!

  • madd4you

    Ponduss: Ja det är jag var på semester i Barcelona med fästmannen så ville passa på att kolla in brudklänningar medans vi var där! Jag tycker att det är typ det roligaste!!! Hihi!!! Finns ju såååå många olika modeller så tror att det kommer bli svårt att bestämma sig tycker att ditt lantliga bröllop låter hur fint som helst, jag önskar jag vore en sån som var duktig på pyssel, men jag suger på det! Har typ inget tålamod!!! Om du inte redan har kollat in Pinterest så föreslår att du gör det! I USA är det vanligare att köra på lantligt tema och Pinterest har hur mycket inspirationbilder som helst på just sådant, och en massa som har med bröllop att göra överhuvudtaget!!! Kram kram

Svar på tråden Blivande fruar 2014